Archív
Mikor:
február 2, 2018 @ 2:00 du. – február 4, 2018 @ 8:00 du.
2018-02-02T14:00:00+01:00
2018-02-04T20:00:00+01:00
Hol:
Epreskert, Magyar Képzőművészeti Egyetem
Budapest
Bajza u. 41
1062 Magyarország

 

“Kezdetben volt a vissza az elejére, ahol egy rossz kabátot sem lehetett úgy a földre ejteni, hogy abból aztán ne száz meg ezer új alakban és színben pompázó gondolat szökkenjen szárba. Ott álltunk mindannyian körülötte.”

/részlet az Ubiciták I. Törzskönyvényéből/

Mivel évek óta épülő történetünk a nyár végén megszakadt, úgy gondoltuk visszatérünk a kezdetekhez, hogy megidézzük a csúszkáló valóságokat megelőző kort. Így jött létre a Nulladik UbikEklektik gondolata.
Egy rakás önkéntes, fiatal alkotó, zenész és barát véleményét kérdeztük meg, amiből kiderült milyen elképesztő lendület és segítőkészség van az Ubik közösségben, amire nagyon is érdemes építkezni. Végül a képzős ismerősök igyekezete és a saját ötleteink metszéspontjában megtaláltuk az Epreskertet.

A Képzőművészeti Egyetem hazai terepén nem pót-Ubikot, hanem egy különböző közönségek felé nyitott összművészeti fesztivált hozunk létre. Egymással kapcsolódik majd össze a színház a műhelymunkákkal, az installáció a koncertekkel és a szokatlan performansz a kísérletező kiállítással. Ezekkel a munkákkal pakolunk tele féltucat műtermet, folyosói zegzugokat és az Intermédia otthonos tereit. Így lesz a Bajza utcai szoborparkból három napra kaleidoszkóp-szerű Ubik-ősrobbanás.

A programok regisztrációval ingyenesek, és a Képzőművészeti Egyetem támogatásával valósulnak meg.

Hamarosan találkozunk, Szépszabadság!

facebook event

Megosztom.

Comments are closed.

A lájk felmelegít, és tele van C-vitaminnal.

Kövess minket facebookon!

 

 NOWmagazin.hu