Archív
Mikor:
február 2, 2018 @ 2:00 du. – február 4, 2018 @ 8:00 du.
2018-02-02T14:00:00+01:00
2018-02-04T20:00:00+01:00
Hol:
Epreskert, Magyar Képzőművészeti Egyetem
Budapest
Bajza u. 41
1062 Magyarország

 

Az Ubik közössége, korábbi munkásságát és értékeit követve 2018. februárjától új eseménnyel bővíti az Ubik univerzumot.

A 0. UbikEklektik kettős céllal jött létre, amiket már a választott helyszín (Eprekskert) is alátámaszt. Egyrészt igyekszik szilárdítani az Ubik körül évek óta szerveződő művészeti kört, és tágítani azt, akár újabb műfajokkal is. Másrészt az esemény révén szeretné lehetővé tenni az érintett művészek és alkotó csoportok legfrissebb alkotásainak a bemutatását is. Teszi ezt az Ubik eseményeken már tapasztalt, barátságos, ismerkedős és kötetlen közegben, ahol a különböző stílusok és műfajok, nemhogy kizárják, hanem éppenséggel erősítik egymást, s lehetőséget biztosítanak új projektek és együttműködések létrejöttéhez. Mindez olyan nyitott fórumon valósul meg, amiben a hétköznapi kultúra iránt érdeklődök is otthonosan érezhetik magukat, behatóbban ismerkedve a kortárs szemléletmódokkal.

A lehető legtöbb ágazaton átívelve, a zenét kissé hátrébb szorítva a három napos programsorozat elemeinek összeválogatásánál az elsődleges szempontok között szerepelt az aktualitás, az inspiráló jelleg és a közös alkotás lehetővé tétele. A meghívott művészek jelentős része amúgy pályakezdő.

Az UbikEklektik alkotói mellett, a Magyar Képzőművészeti Egyetem, a Színház- és Filmművészeti Egyetem, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a Táncművészeti Egyetem diákjait kértük fel a már kész alkotásaik bemutatására, illetve szakmai véleményeiket  is

feltérképeztük annak érdekében, hogy az elmúlt év legsikeresebb művészeti termékeit sikerüljön a fesztiválra összeválogatni.

Jegyek:
INGYENES

facebook event

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu