Archív
Mikor:
április 16, 2018 @ 8:00 du.
2018-04-16T20:00:00+02:00
2018-04-16T20:15:00+02:00
Hol:
A38 Hajó
1114 Budapest Budai alsó rakpart
Magyarország (56
75 km) Budapest 1117

A Fran Palermo már 2011-es megalakulása óta kerüli a konvenciókat. Mind felállásában, mind a zenei stílusok tekintetében. A hatodik születésnapját ünneplő zenekar, március 23-án az A38 Hajón áll színpadra. Stílusuk sok különféle műfajt érint. Az indie rockon a rock and rollon át az afropopig, amit ütősökkel, fúvósokkal, és billentyűssel fűszereznek mediterrán ízvilágúra. Egyedi, összetett hangzásviláguk talán annak is köszönhető, hogy négy nemzet – magyar, spanyol, kubai, görög – gyermekei hozták magukkal és gyúrták egybe zenei kultúrájukat.

És ha már hat éve kitartóan kerülik a sablonokat, miért lenne ez másképpen pont születésnapi koncertjükkel? Torta és lufik helyett tehát dögös ritmusokat, speciális színpadi díszletet, illetve egy vadonatúj, korábban még sohasem hallott dalt hoznak magukkal. Ez már csak azért is érdekes, mert legutóbb tavaly jelentkeztek új kiadvánnyal. A Bonerideren négy angol dal mellett helyet kapott egy régi klasszikus, a Holdvilágos feldolgozása; ami a zenekar rég várt első magyar dala. Az, hogy ilyen rövid időn belül új szerzeményt hoznak ki, azt mutatja, hogy a Fran Palermo karrierje egyik legtermékenyebb és legsikeresebb időszakát éli.

Ha pedig ez nem lenne elég, előttük egy egészen különleges, a Franpihoz szorosan kötődő zenekar, a Black Flamingo áll színpadra. A desertrockot a pszichedéliával fűszerező projekt mögött Bejamin Korañi áll, akit szintén régi és jelenlegi Fran Palermo-tagok kísérnek: Henri Gonzo (dob) DimitrisTopuzidis (basszusgitár), Móricz Matyi (gitár és vokál) és Árvay Gábor (billentyűk).

Ha ez nem lenne elég ok, hogy ott legyünk a bulin, részt vehetünk a recorderes nyereményjátékon ahol páros belépőt nyerhetünk. Boldog születésnapot Fran Palermo fanok és Fran Palermo.
Facebook-esemény itt lehet megnézni.
Black Flamingo – Mitclan (EP) meghallgatható itt.

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu