Archív
Mikor:
április 29, 2017 @ 6:00 du.
2017-04-29T18:00:00+02:00
2017-04-29T18:15:00+02:00
Hol:
Backstage PUB
Budapest
Városligeti fasor 44
1068 Magyarország
Mennyi:
Free

Pozsony, Budapest, Nürnberg, Berlin városait érinti a Central European Tour 2017, melyhez 8 zenekar, köztük 3 magyar csapat csatlakozott. A Rock ’N’ Roll Train egyik állomása a budapesti Backstage Pub lesz, április 29-én este, ahol a The Royal Freak Out, The Trousers, Continoom, Wasabi Circus, MyArms, Basin City Orchestra hatos lép színpadra.

A Trousers háza tájáról friss info, hogy a Cs. Szabó Zoltánt, Gulyás Antal, ’Samu’ váltotta a doboknál. A csapat már új nagylemezén dolgozik, de a 2015-ben megjelent Mother Of Illusion nagy sikere még ma is kitart, számos országban – és persze itthon is – kiválónak értékelte a szakma a lemezt, aminek köszönhetően koncertek sora nyílt meg a zenekar előtt. A hazai klubok és fesztiválok mellett játszottak/játszanak Európa számos városában, Koppenhágától Berlinen át Prágáig, kísérték a Tankcsapda vagy a Supernem mellett a Black Stone Cherryt (USA), az Atomic Bitchwax-ot (USA) a Peter Hook & the Lights-ost (UK), a The Blue Van-t (DK), a Peter Pan Speedrock-ot (NL), a Barb Wire Dolls-t (GR) és a Honky-t (USA) is. Kőváry Zoliék április 27-én Nyitrán melegítenek a pozsonyi és budapesti koncertekre.

Még több The Trousers cikk itt

Segítségükre lesz ebben a The Royal Freak Out is, akik energikus, feszes rockzenéje elektronikus hatásokkal keveredik. A srácok az eddigi két EP után 2017-ben új nagylemezt is terveznek. A hazai csapatok táborát erősíti a második szülinapját ünneplő Continoom is. A zenekar különböző zenei stílusokat kever olyan újszerűen, hogy abból egy igazán érdekes, fúziós zene keveredik, amiben mindig találsz valami új elemet, valamit, amire még nem számítottál. A három hazai csapat mellé három külföldi is koncertezik Budapesten. A német honból érkező MyArms és a Basin City Orchestra mellett a szlovák Wasabi Circus-t is láthatja majd a Backstage Pub közönsége.

Még több The Royal Freak Out cikk itt

facebook event itt

Fellépők:
The Royal Freakout, The Trousers, Wasabi Circus (Sk), MyArms (D), Basin City Orchestra (D)

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu