Archív
Mikor:
május 20, 2018 @ 7:30 du.
2018-05-20T19:30:00+02:00
2018-05-20T19:45:00+02:00
Hol:
Átrium
Budapest
Margit krt. 55
1024 Magyarország
Mennyi:
2500 - 4500 Ft

 

A Duda Éva Társulat és a Budapesti Operettszínház közös produkciója a próza, a zene, a tánc és a videóanimáció egyedi hatásával idézi meg Frida Kahlo életét.

Nyerj jegyet az évad utolsó FRIDA előadására!
Válaszolj az alábbi kérdésre itt, kommentben, mi pedig május 18-án délben kisorsoljuk a helyes válaszadók közül a szerencsést, aki két jegyet nyerhet az évad utolsó előadására.

Ki játssza a darabban Diego Rivierat, a híres freskó festőt, Frida Kahlo férjét?
Kálid Artúr, Dézsy Szabó Gábor vagy Szabó P. Szilveszter? 
.

Az összművészeti produkcióban a színház, az élőzene, a kortárs tánc és a videóművészet hatásos elegyével idézzük meg Frida Kahlo különös sorsát és világát. Szertelenség és kicsapongás, lesújtó tragédiák, egy életre szóló szerelem és persze a meghökkentő festmények magával ragadó története ez. A kora XX. századi Mexikóváros, Detroit, New York és Párizs forgatagában járunk, ahol a technika, a művészet és a világnézet is forradalmi.

Frida Kahlo Mexikó legismertebb, és egyúttal a világ egyik legnépszerűbb női festőművésze. Művei túlélték, meghaladták korát, egyéni látásmódja a mai napig inspirálóan hat más művészeti ágak képviselőire is. Egykori otthona ma már múzeum, kedvelt turistalátványosság, karakteres önarcképeinek és festményeinek jellegzetes világa nem csupán a művészetek, de a divat, a design és a film területén is visszaköszön. Ez a sokoldalúság uralkodik a művészeti ágak és műfajok határvonalain átívelő, azokat harmonikus egységgé olvasztó produkcióban, amelynek célja bemutatni a művészt, a rendíthetetlen embert, a nőt, aki tragikus élete ellenére beteljesítette sorsát, és megküzdött élete minden pillanatáért.

A címszerepet májusban Gubik Petra alakítja, az előadás további szereplői Szabó P. Szilveszter, Kálid Artúr, Molnár Áron és Papadimitriu Athina.

Jegyvásárlás

facebook event

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu