Archív
Mikor:
április 22, 2017 @ 2:00 du. – 10:00 du.
2017-04-22T14:00:00+02:00
2017-04-22T22:00:00+02:00
Hol:
Brunszvik - Beethoven Kulturális Központ
Martonvásár
Emlékezés tere 2
2462 Magyarország

 

Országos könnyűzenei tehetségkutatónak ad otthont 2017. április 22-én a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ. A szervezők igyekeztek menő nyereményeket összeszedni, és egy szakmai zsűrit meghívni.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében, a Cseh Tamás Program támogatásával jön létre. Alább leírtuk a jelentkezési feltételeket. Annyit még érdemes tudni, hogy a produkciókat a beküldött hanganyagok alapján előzsűrizzük, és az április 22-i eseményre a legjobbakat hívjuk be. Ja, és aki esetleg nem tudná: Martonvásár 20 percre van Budapesttől!

JELENTKEZÉS FELTÉTELEI

– magyarországi és határon túli magyar együttesek jelentkezhetnek
– élőzenei, hangszeres produkció legyen
– lemezkiadói és országos rádiós múlttal ne rendelkezz
– legyenek saját dalaid
– bármilyen stílusú előadó indulhat: pop, rock, jazz, hiphop, metal, blues, reggae, punk, funky, ska, swing, R&B, country stb.
– korhatár nincs
– a nevezési díj 5.000 Ft + ÁFA (6350 Ft)

JELENTKEZÉS

Küldj el egy bemutatkozó írást a zenekarról, fotót, két saját dalt (összesen max. 15 perc) mp3-ban, a dalok szövegeit, a zenekarvezető kontaktjait (név, telefonszám, mailcím) és a nevezési díj befizetését igazoló dokumentumot (banki kivonat, print screen) a fulesbagoly.blog@gmail.com címre.
Az 5.000 Ft + ÁFA nevezési díjat a PR Garden Média Kft számlaszámára küldd el: Unicredit Bank 10918001-00000067-17030004. A megjegyzésbe írd bele az együttes/előadó nevét! A díj befizetéséről számlát töltünk ki, amit postázunk neked.

Jelentkezési határidő:
2017. április 3. éjfél

Ha beválogatunk a martonvásári döntőbe, 20 perces koncertet kell adnod. A koncertprogramban szerepelnie kell minimum egy magyar nyelvű dalnak. A színpadon közös backline lesz, amiről a szervezők gondoskodnak. A tehetségkutató ingyenesen látogatható.

FŐDÍJ

5.000.000 forint értékű sajtómegjelenés
A PR Garden kommunikációs ügynökség 1-1,5 hónapos sajtókampányt biztosít a nyertes részére előre egyeztetett időpontban. A nyertes eldöntheti, hogy mire használja fel a nyereményét, lehet az például koncertek, lemez vagy egyéb projekt népszerűsítése.

Fellépés a 2017-es Campus Fesztiválon
Koncert a fesztivál szervezői által meghatározott színpadon és idősávban.

3 számos hanganyag elkészítése a SuperSize Recording stúdióban
Magyarország legjobb stúdiójában kompletten elkészítenek a bandádnak 3 dalt (felvétel, mix, master) közösen leegyeztetett időpontban.

Egész oldalas interjú a Rockstar Magazinban

Fellépés a 2017-es Budapest Music Expón
Koncert Közép-Kelet Európa legnagyobb zenei kiállításán

Részvétel az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint
A döntő a Budapest Music Expón zajlik, itt megméretteti magát az összes Öröm a Zene tehetségkutató döntős együttes, így a Fülesbagoly Tehetségkutató győztese. Itt a főnyeremény 1 millió forint értékű, szabadon választható hangszer vagy hangtechnikai berendezés a Hangszeresek Országos Szövetsége felajánlásával. Továbbá a Cseh Tamás Program felajánlásával 2 millió forint, ami a zenekarra költhető.

TOVÁBBI DÍJAK, KÜLÖNDÍJAK

Fellépés a Kowalsky meg a Vega előtt
Koncert Kowáék előtt, előre egyeztetett időpontban és helyszínen, lehetőleg a nyertes településén, vagy ahhoz közeli városban.

Az első három helyezett bemutatkozása a Fülesbagoly blogon
Mindhárom zenekarról cikk a blogon.

Fellépés a Hiperkarma előtt
Koncert Bérczesi Robiék előtt a 2017-es őszi turnéjukon, előre egyeztetett időpontban és helyszínen, lehetőleg a nyertes településén, vagy ahhoz közeli városban.

Audio-Technica fejhallgató a legjobb zenésznek
Az MSR7NC az egyik legmenőbb fejhallgató, aktív zajszűrővel. Ezzel igazán nagy élmény a zenehallgatás, nemcsak otthon, hanem útközben is.

2 hetes bannerkampány a Fülesbagoly blogon

Fellépés a Road előtt
Koncert Magyarország egyik legmenőbb rockzenekara, a Road előtt, előre egyeztetett időpontban és helyszínen, lehetőleg a nyertes településén, vagy ahhoz közeli városban.

Fellépés a martonvásári Magyar Népdal Napján
A rendezvény mindig egy országosan ismert előadó, zenekar nagykoncertjével zárul. Az idei még nem ismert, korábban volt Csík zenekar és Molnár Ferenc Caramel. Bárki is lesz, felléphetsz előtte.

Féloldalas interjú a Rockstar Magazinban
A második és a harmadik helyezett kapja a lehetőséget.

ZSŰRI

Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára
Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője
Süli András, a Campus Fesztivál programigazgatója
Warnusz Zsuzsa zenész (Budapest Voices, Emil.RuleZ!, Borago)

További információ:
Pretz Niki szervező, 06-20-353-2129

facebook event

Megosztom.

Comments are closed.

Itt a tavasz, dagad a haraszt!

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu