Archív
Mikor:
szeptember 8, 2018 @ 12:00 du. – 8:00 du.
2018-09-08T12:00:00+02:00
2018-09-08T20:00:00+02:00
Hol:
Szimpla Kert
Budapest
Kazinczy u. 14
1075 Magyarország

 

A tavalyi első találkozó igazán meghatóra sikerült, több, mint 50 magyar kiadó képviseltette magát, úgyhogy nem kérdés: folytatjuk.
A céljaink változatlanok:
lehetőséget adni a közönségnek, hogy új kiadókat, zenéket fedezzen el, érdekes kiadványokat szerezzen be első kézből, minden esetben közvetlenül az adott kiadót támogatva
a független kiadóknak olyan fórumot biztosítani, ahol ez a kis közeg jobban megismerheti egymást, zenei profiltól függetlenül tapasztalatokat cserélhet

A résztvevő kiadók listájával hamarosan jelentkezünk.

Az Independent Label Fair Budapest, Magyarország első kifejezetten kis kiadóknak és közönségüknek szóló vásárának szervezője továbbra is a Budabeats Records. Arra törekszünk, hogy a független színtér szereplői – kilépve az online térből – összejöjjenek, bemutassák portfóliójukat egymásnak és a közönségnek.
Fontos, hogy az ILF Budapest nem egy hagyományos értelemben vett lemezbörze – ilyenből szerencsére már több is fut Budapesten -, így hát egyéni árusok nem, kizárólag magyar lemezkiadók települhetnek ki.

A vásár alatt zenei és szakmai programmal várjuk a látogatókat. 20 órától afterparti.
További részletek hamarosan.

A kiadók jelentkezésit ide várjuk: info@budabeats.com
Csak olyan független kiadók jelentkezését tudjuk elfogadni, amik rendelkeznek fizikai megjelenéssel (vinyl, kazetta, CD és egyéb termékek, mint pl. póló, kitűző, stb.), amit a vásáron árusítani is tudnak.
A jelentkezéshez az alábbi információk szükségesek: a kiadó neve, kontakt személy elérhetőségekkel, webcím, lista a fizikai megjelenésekről.
A résztvevő kiadók kiválasztása kizárólag a szervezők jogkörébe tartozik.

//Design: Ábel Siptár//

facebook event

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu