Archív
Mikor:
szeptember 19, 2018 @ 7:30 du. – 11:00 du.
2018-09-19T19:30:00+02:00
2018-09-19T23:00:00+02:00
Hol:
A38 Hajó
Budapest
Petőfi híd
1117 Magyarország
Mennyi:
1200 Ft

 

NAPOKON
Két évtizede, afféle klasszikus gimis zenekarként alakult meg az Azokon a Napokon. A pontos időpontot persze már nem tudjuk, de itt az idő, hogy jubiláljunk. Mert ünnepelni jó. Pláne, hogy az immár Napokon néven futó, részben megváltozott felállásban muzsikáló csapatunk az elmúlt egy-két év elmaradásai után kvázi visszatér a világot jelentő deszkákra.
A múltidézésben velünk tartanak néhányan a korábbi felállásokból is, ám a nosztalgia-fetisizmus elkerülése érdekében az este folyamán felcsendülnek majd új, illetve újragondolt szerzemények is.
Húsz év bizony termérdek idő, igyekszünk minden korszakot megidézni, így a becses közönség számíthat az Are you happy, a Barabbas, a Borders of Babylon és az Origo dalaira is. Sőt. Új hangzóanyagot is sikerült összehozni! Az elmúlt években kiadott, tematikus EP-ket gyúrtuk egy nagy egésszé, természetesen a ránk mindig jellemző kísérletezés jegyében. A V c. lemez hamarosan elérhető lesz.

FB: https://www.facebook.com/Napokon/
BC: https://napokon.bandcamp.com/

WRONG SIDE
Nyolc évvel a bemutatkozó album után, Érdektelen Istenek címmel jelent meg tavaly októberben a dallamos modern metált grunge-al, és egy csipetnyi hc-val keverő Wrong Side legújabb lemeze, aminek a különlegessége, hogy önmarcangoló, lelket feltúró szövegei most már teljes egészében magyarul íródtak. A zenekar fő védjegye azonban ugyanaz marad: a súlyos, groove-os, néhol síkbunkó gitártémákat kiválóan ellensúlyozzák fogós dallamokkal.

FB: https://www.facebook.com/WrongSideOfTheWall/
BC: https://wsotw.bandcamp.com/album/rdektelen-istenek-2

ERSCH
Örs már elég régóta szobazenél. Régóta íródnak olyan dalok is, amik egész egyszerűen nem férnek be az AWS, vagy éppen a Dereng repertoárjába, így néha eljátssza őket pár haverjának.
Lesznek szomorú dalok a tárgyfetisizmusról, lesznek vidám dalok a vidéki alkoholizmusról, lesznek amcsi popslágerekbe bújtatott XX. századi lírák.

facebook event

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu