Archív
Mikor:
április 26, 2017 @ 8:00 du.
2017-04-26T20:00:00+02:00
2017-04-26T20:15:00+02:00
Hol:
pin Show Map Művelődési Szint (Müszi)
Budapest
Blaha Lujza tér 1
1085 Magyarország

A Shaman Talks egy improvizatív zenei projekt, melynek frontembere, egy kijevi szaxofonos, Dmitry. Több teltházas koncertet adtak kijevi és prágai klubokban. Budapesten helyi zenészekkel slow-beat és dark jazz zenei irányzatokban „jammeltek” szaxofonon, dobokon, ütőhangszereken, billentyűn, valamint basszusgitáron, amelyeket elektronikus zenei-, és vizuális elemekkel fűszereztek a közönség örömére.

Mint egy cseresznye a torta tetején – a vendégzenekar a kijevi H. Soror lesz. Az instrumentális trió egy szaxofonosból (Mykola Lebed), egy basszusgitárosból (Natasha Steel) és egy dobosból (Natasha Pirogova) áll. A basszusgitár és a dob, a sötét, nyers és erőteljes ritmikai részt alkotják. A szaxofon adja a textúra finom Morfin jellegét a dalaikban. Stílusukra hatással volt, mind a népzene-, a korai jazz-, a 60-as/70-es évek pszichederikus zenéi-, valamint a doom és az elektronikus zene is.
Megjelent két kislemezük is, néhány élő hangfelvétellel. Ma már a H. Soror-t az undergound zenei színtér legérdekesebb formációjaként tartják számon Ukrajnában.

facebook event és további infók itt

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu