Archív
Mikor:
március 16, 2018 @ 8:00 du.
2018-03-16T20:00:00+01:00
2018-03-16T20:15:00+01:00
Hol:
Lumen Kávézó
Budapest
Horánszky u. 5
1085 Magyarország

Örömmel prezentáljuk a Songcircle Budapest első felvonását, aminek alkalmával az alapító, Mya Audrey, látogat el hozzánk a Lumen Kávézóba, a hazai képviselő pedig a Lone Waltz Records egyik alapítója, Duke Bluebeard.

A Songcircle Budapest Mya Audrey projektje. 2014-ben Berlinben kezdte el csinálni, majd 2015-ben alakult meg a zürichi részleg, ezt követően pedig 2017-ben csatlakozott a bécsi csapat. Budapesten többnyire havi rendszerességgel fogunk hallatni magunkról, vendégül látva a többi állomásról ill. maguktól jelentkező zenészeket.

Mya Audrey egy svájci kisvároból indult énekes-dalszerző, aki berni jazz zongora is ének szakával végezve saját szerzeményeivel megtöltötte már a Berklee auditóriumát, majd később Európát, Kínát és Ausztráliát is meghódította. Nem kisebb fesztiválokat járt már meg, mint a Blue Bells, Montreaux, Gurtenfestival és távol-keleti Midi. Hozzá fűződik a synth-popDINAH, az egészen friss és erőteljesebb hangvételű Chrome Animals, de az electro-popposabb SCHWARZ és a neo-soul Alina Amuri is köthetőek a nevéhez, ahogy egy jazz feldolgozás sem esik kívül repertoárján. Sokoldalú, váratlan és elismert.

Duke Bluebeard budapesti énekes-dalszerző, aki saját meghatározása szerint a folk-pop műfajában alkot a Bartók híres operájából választott név alatt. 2015-ben a Lone Waltz Records-nál jelent meg “Friend or Foe” című bemutatkozó nagylemeze.

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu