Archív
Mikor:
október 14, 2018 @ 8:00 du. – 10:00 du.
2018-10-14T20:00:00+02:00
2018-10-14T22:00:00+02:00
Hol:
Instant
Budapest
Akácfa u. 49
1072 Magyarország

 

A Swing à la Django egy innovatív, hattagú zenekar, akik különleges stílusötvözetet teremtettek, melyben harmonikusan kapcsolódik össze a magyar autentikus zene, a francia manouche swing és a sanzonok világa, a tangó és a jazz. Fodor Máriusz a Magashegyi Underground, valamint a Kaukázus zenekar tagja, továbbá több popzenei sláger és tucatnyi reklámfilm dalszerzőjeként is ismert.

A Swing à la Django és Fodor Máriusz első közös produkciója a Szív City remixe volt, mely a Petőfi TV-ben debütált. A közös dal sikerén felbuzdulva az előadók egy egész estés koncerten kezdtek dolgozni, melyen Fodor Máriusz elektronikus zenei hangszereivel és effektjeivel egészül ki a zenekar különleges hangzásvilága. Ezen az estén Horányi Juli, a gyönyörű és felejthetetlen hangú énekesnő is csatlakozik a zenekarhoz, aki művészete sokszínűségét már korábban is bizonyította, ebben az esetben sem lesz ez másképp.

A műsor kuriózum, mivel Magyarországon ekkora apparátusú zenekar élőben még nem adott közös koncertet elektronikus zenei előadóval.

A koncertre a belépés díjtalan!

facebook event

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu