Archív
Mikor:
április 13, 2017 @ 8:30 du. – 11:30 du.
2017-04-13T20:30:00+02:00
2017-04-13T23:30:00+02:00
Hol:
Mika Tivadar Mulató
Budapest
Kazinczy u. 47
1075 Magyarország

 

A Ten years before havonta jelentkezik két feltörekvő zenekarral, akiket szeretnének szélesebb körben is bemutatni a Mika Tivadar Mulatóban. Az áprilisi eresztésben leader a chillwave, a dreampop, és a minden percében experimentális elektronika. Elszállás lesz, most figyelj:

Isle of Man.
2015 januárjában FKA twigs egy dalának újraértelmezésével indította el saját egyszemélyes projektjét Matos Gergely, aki nemrég elsőként remixelhette a Middlemist Redet, közben márciusban megjelentette debütáló EP-jét is. Az Isle Of Man szinte kizárólag saját hangmintákból és field recording hangokból-zajokból-zörejekből építekzik, elektronikára és élő hangszerekre egyaránt támaszkodik a zenéje. Összességében különös emelkedettséget és misztikus atmoszférát áraszt és úgy experimentális, hogy a nagyívű dallamokat sem nélkülözi. Nem elszigetelt tehát, de önálló kis szigetet képez. Nemsokára érkezik Atmosphere II-re keresztelt lemeze, amin többek között az AGAVOIDból ismerős Dalma Tamara Puskás is közreműködött.

Tape Delay
A projekt Szőke Zoli nevéhez fűződik, aki énekes/zeneszerzőként jegyzi a dalokat, Zwickl Ábel állandó produceri jelenlétével. A Tape Delay Szőke Bence, Ménesi Móric és Háló Gergő közreműködésével egészül ki az élő fellépésekre. A pszichedelikus rock helyett azonban a Tape Delay-ben az elektronika és a szintik kapnak főszerepet, a dream popos, chillwave-es hangzás pedig hiánypótló és egészen egyedi az országban – talán ezért is nyerték meg a KERET tehetségkutatóját, a Kikeltetőt 2016-ban.

facebook event

Megosztom.

Comments are closed.

Itt a tavasz, dagad a haraszt!

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu