Archív
Mikor:
december 28, 2017 @ 8:00 du. – 11:00 du.
2017-12-28T20:00:00+01:00
2017-12-28T23:00:00+01:00
Hol:
Dürer Kert
Budapest
Ajtósi Dürer sor 19-21
1146 Magyarország

 

És elérkezett a pillanat! A Ten years before OverGround Productionszel karöltve indított videópályázatának nyertese, a SeeN színpadra áll, sőt megmutatja elkészült klipjét is. Supportként pedig az egyébként szintén hamarosan Overground-klippel előálló THe pUnch-ot láthatjátok a Dürer Kert labirintusában. Nagyon ajánlós: egyik zenekar sem túlkoncertezős típus, épp ezért is egy igazán izgalmas zenei utazásban lehet majd részetek az év utolsó napjaiban!

SEƎN
A SeeN zenekar régi ismerős, közeli szomszéd, aki nem hivalkodik szép lakásával és helyes gyermekeivel – csak csendben eljár évente a közgyűlésre. Márpedig helyesek azok a gyermekek, mind a három: az első “A Matter of Birth or Death”, a második “Intrigue and Love” és a harmadik “Shame and Disgrace” nevű is. Sőt! Mindhárman az osztályuk legjobb tanulói. Szüleik mégsem dörgölik fotóikat az ismerősök orra alá vagy árasztják el az internet különböző fórumait eredményeikkel, hiszen tudják, hogy a gyermekek majd felnőnek és idővel maguk bizonyítanak. Egy különleges családi videót most mégis megosztanak másokkal is, amit “A Matter of Birth or Death” gyermekük “Salvador Dalí” játékáról készítettek és az idei közgyűlésen mutatják meg a Dürer kistermében.

THe pUnch
A progresszív art-rock elemeket és kompozíciókat felsorakoztató THe pUnch tavaszi kiadványa (“From” EP) óta mélyen hallgat, mivel következő nagylemezükön dolgoznak, amiből hallhatunk majd részeket a Dürerben. Korábbi anyagaikhoz képest billentyűs hangszínekkel gazdagítják az élményt, amit egyre meditatívabbra és utaztatósabbra hajlítanak az utóbbi időkben. A cél nem kicsi: rést ütni a tér-idő szövetén; ismeretlen, a határokon rejlő dimenziókba eljuttatni minket, olyan tudatállapotba, amiben a megismerés és szemlélődés új szintjei tárulhatnak fel előttünk. Lélegezzük be és éljük át!

facebook event

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu