Archív
Mikor:
március 24, 2018 @ 11:00 de. – 10:00 du.
2018-03-24T11:00:00+01:00
2018-03-24T22:00:00+01:00
Hol:
Heinrich Alkotói Szint
Budapest
Üllői út 32
1085 Magyarország

 

Időpont: 2018.03.24. szombat 11:00 – 22:00
Design vásár: 11:00 – 19:00
Zene, irodalom, beszélgetés: 19:00 – 22:00
Helyszín: Heinrich-udvar díszterem, Üllői út 32. 1. emelet.
A belépés ingyenes.

Március 24-én a WAMP, a Heinrich Alkotói Szint és az Alternatíva mozgalom közös eseményt szervez, ahol egy egész napos design vásár mellett képzőművészeti- és zenei programokkal várunk Titeket a Heinrich-udvar dísztermében.

Budapest egyik rejtett kincse az Iparművészeti Múzeummal szemben található, 1800-as években épült, korábban vaskereskedésként működő Heinrich-udvar. A több mint száz éves épület ma már tervezőknek, képzőművészeknek és kreatív vállalkozásnak ad otthont. Az udvarban több mint 30 hazai designer műhelye, kiállítótermek és zenekari próbatermek találhatóak, de itt kap helyet a Tilos Rádió stúdiója, és a WAMP központja is. Az esemény ezt az egészen egyedi közösséget és alkotóteret mutatja be.

11-19 óráig deisgn vásár, ahol a Heinrich-udvarban alkotó divattervezők, ötvösök, táskakészítők limitált szériás kollekcióiból válogathattok. A legtöbb alkotó még soha nem szerepelt a WAMP-on, rengeteg izgalmas, friss munkáival, kollekcióival várunk titeket.

A vásáron túl a rendezvény fontos célja, hogy más művészeti területek képviselőit – írókat, képzőművészeket és zenészeket – is bemutasson. A képzőművészekből álló MŰTŐ csoport kiállítóterme egész nap nyitva lesz, ahol Bernáth Dániel kiállítását nézhetitek meg a Heinrich-udvar Mária utca felőli oldalán lévő műteremben.

19:30 tól vizuál/techno/poetry, avagy fiatal író- és költők, Borda Réka, Décsy Eszter, Ferencz Mónika és Kopcsányi Lilla olvassák fel soraikat, amiket Dj Cheeky fűz zenébe élőben a NOW Books & Music támogatásával. Décsy Eszter Ördöggerinc című új novellagyűjteményét a helyszínen meg is lehet majd vásárolni.

A vásár ideje alatt a Tilos Rádióból Dj Ferenc Szanati és OhmikRon, 20:00 óra után pedig Cheeky pörgeti a jobbnál jobb lemezeket. Este NAGYEDi dalszerző-énekes, az underground dívákat összefogó Alternatíva mozgalom alapítója ad ízelítőt a triphopot és jazzt ötvöző dalaiból.
Az esemény a Heinrich udvar dísztermében lesz, amely az Üllői udvar felőli bejáraton keresztül közelíthető meg.
Az italt a Hungaria pezsgő, a Katona Borház és a Jana ásványvíz biztosítják.

Kiállító tervezők: SustiKKrisztAFANNY NAGYALEXANDRA VAJDA,Feelinkitaita SerteesVanda BereczBIANANASHANUENesc,Csermakdesign jewelleryBarbara Katona JewelleryTengely Nóra Jewelry,ArtkoresKIS KASMark SomogyiH.ELIXmoskoSzabó Erzsó Nemez

Várunk Titeket szeretettel március 24-én, ezúttal szombaton!

facebook event

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu