Archív

kisp2

Minden bizonnyal az idei év egyik legjobban várt fesztiválja a Fishing on Orfű lesz, hiszen újra összeáll a 0.-ik napon a legendás Kispál és a borz! Az első koncerten fellép majd Ózdi Rezső és Baumgartner Zsolt is, lesz szép nyári idő, a Mecsek, egy tó és megannyi fesztiválozó!

 

A fesztivál szervezői megkönyörültek a notórius Kispál rajongókon, és teljesen baráti, 5990 ft-os áron adják a napijegyet, a 3 napos fesztiváljegy 11.900 ft, a deluxe, Kispálos napot is tartalmazó hetijegy pedig 12.900 ft. Érdemes mielőbb megvenni őket!

Mindemellett már kész a teljes program is, nézzük, mit mondanak a szervezők:

 

A nulladik napon Kispál és a Borz (Original) néven játszanak, előttük lép fel az Üllői Úti Fuck valamint a Pál Utcai Fiúk, míg a kettes nagyszínpadon Németh Juci mutatkozik be új formációjával. A Kispál (Original) után pedig az Európa Kiadó zárja a nulladik nap zenei programját.

Csütörtöktől a megszokott medrében folytatódik a fesztivál. Az OTP Nagyszínpadon lépnek fel napjaink legfontosabb koncertzenekarai: itt játszik a Punnany Massif, a Brains, az Intim Torna Illegál, a Budapest Bár, a Péterfy Bori & Love Band, a Quimby, a Supernem, az Anna & the Barbies, a HS7, a Vad Fruttik, valamint a Kiscsillag.

 

A második nagyszínpadon tér vissza hangos programjával a 30Y, itt lép deszkákra a Subscribe, az Isten Háta Mögött, az Alvin és a Mókusok, Odett, az Óriás, az idén új show-val jelentkező Soerii & Poolek és a Kutya Vacsorája. Továbbá itt lép fel a Los Angeles-i post-hardcore színtér legaktuálisabb zenekara, a letlive. is.

A Nagysátor továbbra is a változatos, ámde szórakoztató zenekarok gyűjtőhelye lesz. Itt ad koncertet a Bëlga, a Fish!, a Carbonfools, a PASO, az Ivan & the Parazol, Akkezdet Phiai, Diaz, Ganxta Zolee és a Kartel, Fluor, a Hősök és még sokan mások.

 

A Laptopszalon színpad a rétegzenék szerelmeseinek kedveskedik. Itt lép színpadra az idén csupán két koncert erejéig összeálló annabarbi, a Junkie Jack Flash, a Kipu, az Uzipov, a Turbo vagy a Konyha.

 

Borfalu színpad névvel egy új helyszín is helyet kapott idén a Fishingen. A fesztivál legmagasabban fekvő színpada a szellősebb hangszerelésű, különlegesebb koncerteknek ad majd otthon. Itt játszik a magyar blues-szenzáció, Little G Weevil, a Budapest Voices, Frenk,  a Tudósok, valamint Ferenczi György és a Rackajam is. A Borfalu színpadhoz köthető egy új különlegesség is; itt minden nap a nyitó- és záróattrakció a Nótakaraoke lesz, ahol vállalkozó szelleműek egy – a legjobb autentikus és modern nótákból felkészült – cigányzenekar kíséretével engedhetik szabadjára nótázási vágyukat.

 

ZS

 

Kapcsolódó:

Táncolj disznó! ORFŰN, nyáron

 

foo13689r

Megosztom.

Szólj hozzá