Archív

NOW_4710

Pannónia fesztivál, második nap. Meg volt a fesztivál legjobb koncertje, pedig a The Offspring még hátra van. Meleg van, nincs víz, túlélés, dinoszauruszkergetés.

 

Őszintén szeretnék egy hosszú beszámolót írni a tegnapi napról. Lesz is ilyen, majd hétfőn, de most nem megy. Egy nagyfröccsel pihegünk az árnyékban, és próbáljuk felidézgetni az estét. A nagy melegben elindultunk Mary Popkidsre, Kiscsillag lett belőle, de nem volt hálás. Helyette inkább jägert vadásztunk, sikerült kideríteni, hogy ilyen nevű ital nem létezik ezen a fesztiválon. Enyhén elszontyolodva sétáltunk Blind Myselfre, ahol Tóth Gergő leszakította az arcunkat végre. Átszaladtunk egy kis Quimbyre, ahol egészen pontosan háromszor annyian voltak, mint az utánuk fellépő Biffy Clyro-n. Ez csak azért volt igen meglepő, mert a zenekar a kislányos számairól bebizonyította, hogy kevésbé kislányos, sőt, igazán rohadtul hatalmas rock ‘n rollt nyomnak, olyan energiával, ami itthon nincs is.

 

Jelenleg 12:53 van, most hívott a fesztivál szervezője, hogy 15 percet kaptunk Dexterrel (igen, Offspring interjú jön!) és végre meghozták a vizet is, ez egy szép nap lesz. Fesztivál van. Ennyi.

 

Teljes beszámolóval, képekkel és videóval jövünk jövő héten, addig is olvasgassatok.

PAFE 2013

.

Megosztom.

Szólj hozzá