Archív

Most érkezett hozzánk a Run Over Dogs új videója, a From the Venn Street to East Putney. A klip egy 15 állomásos európai turné videóanyagát dolgozza fel, és engem elsősorban a londoni (oh, London, te csodálatos…) részek fogtak meg. Ja, és persze a zene is teljesen ott van. :)

“A dal maga egy dél-nyugat Londonban kezdődő- és végződő éjszakáról szól, amint a Venn Street Records nevű zsúfolt szórakozóhelyről egy egészen furcsa útvonalon, részeg angol lányokban botladozva East Putney városrészbe érkeztünk. Bár a From the Venn Street to East Putney című szám már 2013-ban elkészült, és egy könnyed dalként szerepel az első lemezünkön, az idei 15 állomásos Európa-turnénk során úgy éreztük, megérdemelne egy klipet. A rengeteg videóból így nem csak egy több részes sorozat, de egy új, eddig nem látott jelenetekből álló videóklip is kikerekedett. Ezúton is szeretnénk megköszönni a közreműködést Nagy Balázsnak, aki hajlandó volt egy hónapot velünk összezárva eltölteni, és dokumentálni az első külföldi turnénkat! ” – mondták el a srácok a klipről.

A nyár folyamán a Run Over Dogs gőzerővel dolgozik egy új kislemezen, amit majd egy videó is követ, ha minden igaz szeptemberben.

fotó: Nagy Balázs

ruuuu

Megosztom.

Szólj hozzá

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu