Archív

bánkitó

Ha végigittad már a Kazinczy utca összes helyét, ha nem villanyoz fel a sztori tizedszerre, ha a túlóra a normál munkamenet, ha úgy bringázol be a munkába, hogy észre se veszed, ha tüntetésre járni rutin menet, ha nem idegesít fel, az újabb törvénytervezet, ha a kátyúban nőtt virág a zöldfelület, ha a napsütést csak a monitoron nézed, akkor szakadj ki a Bánkitó Fesztivállal!

 

Gyere el, gondold át, nézd meg a tó túlsó partjáról, és élvezd újra!

 

Tedd fel azokat kérdéséket amik régóta foglalkoztatnak. Hallgass bele azokba a beszélgetésekbe, amik túlmutatnak a megszokott vitákon. Nézd meg a filmet a szabadban, ami úgy beszél rólad és a körülötted lévő világról, ahogy még sose gondoltál rá. Ülj be a színházba, és figyeld, hogy leszel része a játéknak, és hogy válik ettől valósággá az előadás.

 

Sétálj a parton és heveredj le a fűbe, vagy ugorj be a vízbe, és lazíts a fák árnyékában. Találkozz máshogy azokkal akikkel mindennap, és ugyanúgy azokkal akikkel már egy éve nem. Beszélgess vagy keresd meg a zenét ami hozzád illik, táncolj, ameddig bírod az éjszakát.

 

Egyszerűen szakadj ki! Szakíts időt a nyugalomra, szakíts időt magadra, szakíts időt arra, ami körülvesz!

 

▶ FELLÉPŐK ▶

Bëlga, Zagar, A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I., Mary PopKids, Fran Palermo, Népi Papa és a Haverok, Carbovaris, The Qualitons, Vera Jonas Music, Meztelen Diplomaták, Dirty Flow Club, Middlemist Red, Csaknekedkislány, Hó Márton és a Jégkorszak, Puszi Együttes, Naked Truckers, Mayberian Sanskülotts, Saverne, Venice Valley, …és lesznek mééég!

 

▶ KÖZREMŰKÖDŐK ▶
VS., Művelődési Szint (Müszi), A Város Mindenkié ; Városi Nagycsoport; Kontra Klub; Független Előadó-művészeti Szövetség; Palantír Film Alapítvány; Idegenek a kertemben – filmgyűjtemény; Kertem Filmklub; Kinoflowl, Mérei Ferenc Szakkolégium; Monitor – Kritikai platform és nyitott műhely ; Nem Privát SzínházPLACCC Fesztivál; Reakció Toolkit; Romakép Műhely; tranzit.hu; InSite Dráma; Tünet Együttes; Mózes Ház; Masa; Dor Hadas, Kettős Mérce…

 

További infó: tekerjatora.hu

facebook event itt

 

Kapcsolódó:

Pergő a horgászszéken, Glastonbury és DIRTY FLOW – interjú Szőcs Gergővel

Dirty Flow Club lemezbemutató koncert @ A38, 2014.02.12.

Žagar – Light Leaks lemezbemutató @ Millenáris – 2013.04.13.

 

bánkitó4

 

bánkitó2

Megosztom.

Szólj hozzá