Archív

vvv2

Hű alattvalóink, és mindenki aki épp olvassa a magazint, elkezdjük a vasárnapi másnaposkodást némi zenével. Minden héten bemutatunk nektek négy videót, lesznek benne újak, lehet régebbi is, vagy ahogy kedvünk szottyan. Tudom ajánlani másnaposoknak, későn ébredezőknek, főzéshez, evéshez, vagy csak az idő eltöltésére. Tekerd fel a hangerőt, nyisd ki a szemed, majd mi feldobjuk a napod!

 

Ha már tegnap este a Parkban Supernemre buliztunk (beszámoló és képek hamarosan), akkor itt egy klasszikus levezetésképpen. Ma ki hova megy? Ki?

 

 

Második nóta egy Eagles of Death Metal nóta, igazi rock and roll LA-ből. Szeretni fogjátok. Laza, könnyed, kissé beteg, de még pont bele fér egy vasárnapi délelőttbe.

 

 

És, ha már ezen a vonalon kezdtünk el mozogni, akkor jöjjön egy zseniális Queens of the Stone Age szám a legutolsó albumukról. Idén jönnek Szigetre, mi ott leszünk, gyertek ti is!

Tavaly ilyen volt a VOLT-on.

 

 

Az utolsó videónk az én mai kedvencem, a Maylene and the Sons of Disaster egyik régebbi száma. Tökéletes, deszkák, California, jó zene. Southern metál-core a javából !

 

 

Eddigi Másnaposkodásaink itt!

Megosztom.

Szólj hozzá