Archív

vvv2

Hű alattvalóink, és mindenki aki épp olvassa a magazint, elkezdjük a vasárnapi másnaposkodást némi zenével. Minden héten bemutatunk nektek négy videót, lesznek benne újak, lehet régebbi is, vagy ahogy kedvünk szottyan. Tudom ajánlani másnaposoknak, későn ébredezőknek, főzéshez, evéshez, vagy csak az idő eltöltésére. Tekerd fel a hangerőt, nyisd ki a szemed, majd mi feldobjuk a napod!

 

Az első videónkban ma a The Birds of Satan nevű zenekart mutatnám be nektek, Taylor Hawkins a Foo Fighters dobosa hozta tető alá a csapatot, és nemrég jött ki az első lemezük. Örömzenélés a javából.

 

 

Egy éles stílusváltással most a múlt péntekre gondolunk vissza a Tattoo The Sun fesztiválra a Blind Myself tetkóról szóló számával. Nagy tisztelet nekik hogy így helytálltak az esőben is.

 

 

A következő nóta egy Mastodon szám, ősmassza ami tökéletes és még annál is több. Nem tudok róla mit írni, beszéljen az, hogy a rendeléshez egy hasis pipát adnak, hallgassátok.

 

 

Az utolsó szám mára egy Apey and the Pea nóta, a Devil’s Nectar album legfaszább száma, s mellesleg a nagy kedvencem. Pénteken  új album bemutató buli volt az A38-on. Olvassátok el a beszámolót, ott van két új dal is.

 

 

Eddigi másnaposkodásaink itt

 

Kapcsolódó:

IV. Tattoo the Sun

Apey and the Pea lemzbemutató

Megosztom.

Szólj hozzá