Archív

vvv2

 

Hű alattvalóink, és mindenki aki épp olvassa a magazint, elkezdjük a vasárnapi másnaposkodást némi zenével. Minden héten bemutatunk nektek négy videót, lesznek benne újak, lehet régebbi is, vagy ahogy kedvünk szottyan. Tudom ajánlani másnaposoknak, későn ébredezőknek, főzéshez, evéshez, vagy csak az idő eltöltésére. Tekerd fel a hangerőt, nyisd ki a szemed, majd mi feldobjuk a napod! Javában tart a RockPart (beszámoló és képes nemsokára), itt járt a Dream Theater, sűrű hétvége volt !

Az első videónkat a RockPart lakóinak ajánlanám fel, hiszen ezen a remek estén lép fel a Biohazard. Keménykedjünk kicsit, és melegítsetek gondolatban is.

 

 

Hű…következő nóta a tegnapi fergeteges Dream Theater koncert maradéka. A progresszív metál őskori istenei most is egy remek koncertet tudhatnak maguk mögött. Metál!

 

 

És máris a következő fesztiválon találjuk magunkat a HELLYEAH társaságában, nemrég jött ki ez a videó ami az új album talán legszebb számához készült. Nézzétek sokat, aztán gyertek majd Fezenre.

 

 

Mai utolsó videónk a legendás Sleep zenekar új számát mutatja be, amit én már lassan rongyosra hallgatok, nagyon jó stoner/doom nóta lett. Csekkoljátok le itt!

 

 

 

Eddigi másnaposkodásaink itt!

Megosztom.

Szólj hozzá