Archív

NOW_6425

Megérkeztünk, aztán lendületből harminc fokban sátorállítás. Kábé négy óra körül sikerült meginni az első bemelegítőt. Igaz, nem volt a legjobb, de legalább pénzzel lehetett fizetni, nincs sorban állás, és amit én a legjobban utálok, re-pohár sem. A sörrel lehet nyerni is azt hiszem. Ha tudja valaki mit, akkor szóljon!

 

Első koncertnek a Leander Risingot terveztük be, s meg is néztük őket. Jól nyomták a srácok szokás szerint, de nem csak mi néztük meg őket, hanem még Vinnie Paul is a Hellyeah-ből, bólogatott rájuk pár kört, aztán visszament pihenni. Utánuk a soros a Kiscsillag volt, akik annyira jól nyomták, hogy egy nagy vihar kellett ahhoz, hogy legyen tömeg is a koncerten. Azzal, hogy a Kiscsillag a Hellyeah előtt játszott, volt némi problémám, de az eső beterelt minket is hozzájuk, szóval végignéztük.

 

Az est fénypontja viszont a Texasból ide ruccanó Hellyeah, akik elvileg fáradtan, de akkora energiával tolták el a bulit, hogy mindenkinek leesett az álla a pincéig. Chad ugrálása kiszámíthatatlan. Nagyon nagy showt sikerült összehozniuk. Volt Dimebag emlékezés, dobverő dobálás, s még egy déli zászló is feltűnt. A koncert végére már az eső is alábbhagyott, igaz csak egy időre, de innen is látszik , hogy a jó metál elűz minden rossz dolgot.

 

A Subscribeot sajnos egy indokolatlan kajálás és esőben sétálás miatt kihagytuk, de sebaj, játszanak még ők itt, csak akkor Rage Against The Machine számokat. Szóval mi itt vagyunk, bulizunk, még van időtök, gyertek ti is, még a nap is süt egy kicsit. Béke, metál, na meg rocker csajok!

 

Zsirmon Norbert

Képek: Zsiga Pál

Kapcsolódó:

FEZEN 2013 – összefoglaló

.

Megosztom.

Szólj hozzá