Archív

vvv2

Hű alattvalóink, és mindenki aki épp olvassa a magazint, elkezdjük a vasárnapi másnaposkodást némi zenével. Minden héten bemutatunk nektek négy videót, lesznek benne újak, lehet régebbi is, vagy ahogy kedvünk szottyan. Tudom ajánlani másnaposoknak, későn ébredezőknek, főzéshez, evéshez, vagy csak az idő eltöltésére. Tekerd fel a hangerőt, nyisd ki a szemed, majd mi feldobjuk a napod!

 

Amíg a srácokat kiveri a tűző nap a sátorból és szomjazva csomagolnak össze a poros mező közepén, addig nektek, puha ágyban fekvőknek íme a mai első videónk. Mivel tegnap nagyon rám tört a “honvágy” és ronggyá hallgattam, én a Clash London Calling-gal indítanám a mai napot is. Bocs, ezért most ti is… :)

 

 

Egy éles váltással könnyedebb vizekre evezünk alt-J Something Good című videójával. A leedsi indie zenekar kísérletezős, elektronikus elemekkel kevert, helyenként art rockba hajló pop-rock zenéje engem nemrég talált meg, egyelőre sűrűn pörög a lejátszóban. Hallgassátok! (még több indie itt)

 

 

Mivel most szabadon garázdálkodhatok, maradnék még egy kicsit az angoloknál, de egy újabb stílusváltással bekeményítünk, itt van nektek a Lower than Atlantis új videója, Here We Go! A post-hardcore-t játszó banda soron következő, negyedik lemeze szeptemberben várható. Fuck yeah! :)

 

 

És végül, de nem utolsó sorban a FEZENen saját maguk maradványait összekapargatók lelki üdvéért ajánlanám a következő dalt: IgniteLive for Better Days. Zuhanyozzatok rendesen ha hazaértetek, egyetek sokat és be az ágyba kipihenni a fesztivál fáradalmait! :) (Beszámoló a FEZENes Ignite koncertről itt)

 

Eddigi másnaposkodásaink itt

 

Megosztom.

Szólj hozzá