Archív

NOW_9959

Úgy ám, lent vagyunk a Strand Fesztiválon! Az idő bár hűvös, de megkegyelmezett, nem szakadt ránk az ég. A szervezés viszont ismét hagy maga után kivetnivalót, jópár óra sorbanállást kellett végigszenvedniük azoknak, akik a kezdése akartak bejutni.

Zuhógó esőben autókáztunk, de délután már csak elhanyagolható mennyiségű sarat találtunk a területen. Mondjuk volt ideje száradni. Érdekes elképzelés nemtomhányezer emberre kettő (és fél) darab pénztárat üzemeltetni.

Sebaj, még 10 perc és kártyához is jutottunk és meg is támadtuk a szokásos szutyokpizzást. Komótosan falatozva konstatáltuk, hogy a fesztivál telis-tele van jó csajjal. Nem lesz itt probléma ;)

Próbáltuk behozni lemaradásunkat videóinterjúk terén is, hogy ez mennyire lesz értékelhető, nektek kell eldönteni, ezt majd meglátjátok, gyertek el a szeptember 11.-i NOWmagazin Fesztiválszezon Záróbulira!

Volt egy 25 éves  Tankcsapda, szokásos teljesítménnyel, Szabó Balázs a szokásos sikongató lányokkal, és Papa Roach, teljes mértékben könnycsepp tetkóval.

A fesztivál zárultával beszámolunk az egészről, addig is képek!

Szöveg no meg fotók: Zsiga Pál

Kapcsolódó:

Strand Fesztivál 2013 – Az első…

VOLT 2013

.

Megosztom.

Comments are closed.