Archív

vvv2

Hű alattvalóink, és mindenki aki épp olvassa a magazint, elkezdjük a vasárnapi másnaposkodást némi zenével. Minden héten bemutatunk nektek négy videót, lesznek benne újak, lehet régebbi is, vagy ahogy kedvünk szottyan. Tudom ajánlani másnaposoknak, későn ébredezőknek, főzéshez, evéshez, vagy csak az idő eltöltésére. Tekerd fel a hangerőt, nyisd ki a szemed, majd mi feldobjuk a napod!

plar

 

Ma egy kicsit metálosabb vizekre fogunk evezni, így rögtön egy új Slipknot számmal indítjuk ezt a kis vasárnapot. A nemsokára megjelenő új album sok újat ígér számunkra, már ezen a dalon is látszik hogy a The Gray Charpter nem egy szokásos Slipknot album lesz.

 

 

A következő egy Planet of Zeus szerzemény, igazi görög stoner metál az istenek jóvoltából. Este pedig ők fognak játszani az R33 színpadán, el sem hiszem, gyertek! Leszek zombik, sok szakáll és sör!

 

 

Ezek után pedig egy éles stílusváltással elkalandozunk Rob Zombie háza tájára. Muszáj egy ilyen régebbi számot beleraknom ma! Egyik kedvenc zeném még mindig.

 

 

A mai utolsó videónk pedig egy Killer be Killed szám, a videót nemrég adták ki, és tele van jó nővel meg kígyóval. Érdekes kombináció ez! Cavalera mellé jó nőket meg kígyókat rakni, hmm…

 

ZsN

EDDIGI HIDRATÁLÁSAINK ITT!

 

 

 

Megosztom.

Comments are closed.