Archív

vvv2

Hű alattvalóink, és mindenki aki épp olvassa a magazint, elkezdjük a vasárnapi másnaposkodást némi zenével. Minden héten bemutatunk nektek négy videót, lesznek benne újak, lehet régebbi is, vagy ahogy kedvünk szottyan. Tudom ajánlani másnaposoknak, későn ébredezőknek, főzéshez, evéshez, vagy csak az idő eltöltésére. Tekerd fel a hangerőt, nyisd ki a szemed, majd mi feldobjuk a napod!

 

Ma egy igazán lírai, ébredezős számmal indítunk! A Zodiac új lemeze számomra több, mint zseniális, igazi amerikai blues. Tökéletes egy ilyen nap kezdetére.

 

 

Azt hiszem ezzel a MASTODON számmal indítom a tested a felkelés rögös útján. Nemrég készült el ez az új videó, és nagyon nagy meglepetést keltett a sok seggel, amit tartalmaz. Ha már a Mastodon is seggrázással akarja a figyelmet felkelteni, akkor valami nagyon menő lehet ebben. Na, de jó lett, nézzétek!

 

 

A harmadik számunk mára egy Crobot nóta lesz. Nemrég adták ki ezt a darabot is a készülő albumukról. Októberben meg is jelenik, már nagyon várom. Iszonyatosan jó lemeznek ígérkezik!

 

 

Az utolsó szerzeményük mára egy RIVERSIDE dal. Ezzel a videóval mindenki visszaidézheti a tegnap este élményeit, vagy a ma reggeli élményeket indítja be. Úgyhogy forduljatok egyet oldalra, kis visszatekintés!

 

 

EDDIGI HIDRATÁLÁSOK ITT

 

Megosztom.

Comments are closed.