Archív

vvv2

Hű alattvalóink, és mindenki aki épp olvassa a magazint, elkezdjük a vasárnapi másnaposkodást némi zenével. Minden héten bemutatunk nektek négy videót, lesznek benne újak, lehet régebbi is, vagy ahogy kedvünk szottyan. Tudom ajánlani másnaposoknak, későn ébredezőknek, főzéshez, evéshez, vagy csak az idő eltöltésére. Tekerd fel a hangerőt, nyisd ki a szemed, majd mi feldobjuk a napod!

 

Megint vasárnap, megint másnap és megint fasza volt az este. Nektek is remélem! A mai első zenénk egy Monster Magnet dal, aminek pár napja jött ki ez a videója. A zene és a videó hangulata is eléggé sötétre sikerült. Pentagramok mindenütt!

 

 

Aztán csak hogy folytassam ezt az amerikai vonalat, itt van még egy új videó a Black Stone Cherry-től. Igen érzelmes szám lett, viszont igazi amerikai blues rock a javából. Imádom. Most irigykedek az egyik haveromra, amiért Bécsben látni fogja őket!

 

 

A következő egy jó kis Enter Shikari nóta, akik ma este játszanak majd az A38-on a Shell Beach társaságában. Ne is reménykedjetek, már rég minden jegy elfogyott. Jöjjön ez a szám pörgetősnek azoknak, akik ott lesznek ma este és vigasztalónak azoknak, akik nem tudtak jönni.

 

 

Hát az utolsó számunk sem egy egyszerű nóta mára. A Tool The Pot című klasszikusára esett a választásom. Vannak mindenféle híresztelések, hogy lesz lassan egy új album, de igazából ezt még senki sem tudja biztosan. Igaz, mindig azt mondják, a remény hal meg utoljára. Egy szó mint száz, hallgassatok jó zenét, na meg igyatok sokat, fontos a hidratálás!

 

ZsN

EDDIGI MÁSNAPOSKODÁSAINK ITT

Megosztom.

Comments are closed.