Archív

manson

 

Friss szerzeménnyel lepte meg közönségét Brian Hugh Warner, ismertebb nevén Marilyn Manson. A Third Day of a Seven Day Binge tegnap, a BBC Radio 1 Rock Show-jában debütált, helyi idő szerint este kilenckor, és rögtön ezután ingyenesen letölthetővé is vált a MarilynManson.com-on.

 

A régi sulis Manson-fanok valószínűleg ismét csalódtak, az új dal ugyanis, továbbra sem mutat semmit az egykori Antikrisztus Szupersztárból. Stílusában, hangvételében az utóbbi évek kiadványaira jellemző, de leginkább a 2009-ben megjelent The High End of Low-hoz köthető, bluesos behatásokkal operáló pop-rock vonalat viszi tovább. Nagy meglepetéseket valószínűleg a 2015 első felére ígért nagylemez sem fog tartogatni, azt leszámítva persze, hogy megírásában az a Tyler Bates is közreműködött, akinek nevéhez többek közt a 300, a Watchmen, és az Álomháború filmzenéje köthető, és aki a közös stúdiómunkát követően csatlakozott is a bandához, mint turnégitáros.

 

Figyelembe véve, hogy számomra Manson jelentette az első komolyabb hatást úgy a zenei ízlésemre, mint a világlátásomra, valószínűleg, némi elfogultság is közrejátszik, amikor azt mondom, nekem tetszik az új dal. Ezért kérdezlek inkább benneteket: ti mit gondoltok?

 

– Vikki Ricci –

 

kulso123

Megosztom.

Comments are closed.