Archív

borbasrobert

Sokat beszéltünk már arról, hogy szerintünk milyenek a tetoválások és a művészek, mi mit gondolunk a munkáikról, de még sosem kérdeztük őket, mi áll egy-egy minta hátterében. Ebben a sorozatban maguk a művészek mesélik el, mit szeretnek egy-egy tetoválásban. Borbás Róbert dizájnerként vált ismertté néhány éve, Grindesign név alatt olyan zenekaroknak dolgozott, mint a Killswitch Engage, a Metallica, a Soilwork vagy itthon a Leander Rising. 2012-ben kezdett tetoválni Sárközi Zsolt keze alatt a Dark Art Tattooban, ezen a héten ő mesél kedvenc munkáiról.

 

borbasr05

Mindig is szerettem a Viking mondavilágot, így mindig nagy örömömre szolgál, ha ebben a témában készíthetek tetoválást.

Ezt a mintát azért tartom különlegesnek, mert 6 óra alatt, egy alkalommal készült, ráadásul Cardiffban, ahol rengeteg jó  barátot szereztem.

 

borbasr04

Ez a “sárkány” nagy kihívás volt számomra, de egy nagy kedvencem lett belőle. Egy német vendégemnek készült, két nap alatt. Hihetetlen volt a kitartása, mivel egy hatalmas és részletes darab. Egy kedves barátja emlékére készült, valamint az ő életútját is szimbolizálja picit. Van benne két üres pikkely, ami a két gyermekét jelképezi.

 

borbasr03

Még egy viking mondavilágra épülő tetoválás. A vendégem testvére fiatalon elhunyt és ez a kar az életfán keresztüli Valhallába, a viking mennyországba való bejutasát illusztrálja. Mivel egy norvég vendégemre készült, így még becsesebb számomra ez a tetkó. 3 nap alatt készült el.

 

borbasr02

Ez egy igen friss, nemrég elkészült full kar. Bibliai tematikája van, a hét főbűnön alapszik. Nagyon szerettem csinálni, mert nem szájbarágósan ábrázolja a bűnöket, hanem allegorikusan egyben az egészet.

 

borbasr01

Ez valószínűleg a legnagyobb kihívás, amivel valaha szembenéztem, de nemcsak számomra volt az, hanem a vendégemnek is, hiszen három egymást követő napon készült. Kijelenthetem, hogy azóta sem volt ennyire magas tűrőkepésséggel megáldott vendégem, mint ő.

 

DE

fotó: Borbás Róbert

Kapcsolódó:

még több TETOVÁLÁS itt

Megosztom.

Comments are closed.