Archív

vvv2

Újra itt a vasárnap, újra Hidratáló, és egyre közelebb kerülünk az év végi pihenőhöz is. Várjátok már, mi? Remélem jó volt a hétvégi buli mindenkinek, és ha már így alakult, akkor ma egy lazább összeállítással készültem nektek. Készüljetek, lesz benne egy kis elektro, egy kis laza rock és még más finomságok. Hallgassátok!

 

Elsőre rögtön egy laza elektronikusabb dallal kezdeném. A Nine Inch Nails mindig is nagy kedvencem volt, talán az egyetlen electro-rock/industrial zenekar, akiket igazán imádok. Ami egyébként még zseniálisabbá teszi őket, az az albumok számozása, ez a szám a Halo 8-as albumról van, a  The Downward Spiral-ról. Imádom!

 

 

Ezek után pedig jöhet is egy Arctic Monkeys. Laza kis rockzene erre a reggelre. Korábban nem voltam nagyon oda ezért a csapatért, viszont ahogy mostanában kezdem hallgatni, egyre jobban tetszik.

 

 

Tudom, hirtelen és éles váltás, de mivel nem is olyan rég jelent meg az év legnagyobb szenzációja, az új Pink Floyd lemez, így muszáj volt belerakni egy számot a mai ébredős listába. Nekem ez a szám tetszik legjobban a lemezről. A videón egyébként ’93-as felvételek láthatók.

 

 

Utolsóként pedig egy másik nagy szenzáció. Bizony ,új lemezt készít a Faith No More. A jazz és a rock vonalán táncoló zenekar ki is dobott egy számot már a lemezről Motherfucker címmel. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem bejött. Szóval hallgassátok a zenéket, én még visszamászok az ágyba. Jó zenehallgatást mindenkinek!

 

 

ZsN

Korábbi Hidratálóink itten vannak!

Megosztom.

Comments are closed.