Archív

volt2015-1

Még vége sincs az évnek, de pár hete már megvásárolhatók a 2015-ös VOLT bérletek, és már a fellépőket is elkezdték lassan csepegtetni. A tavalyi felhozatal kellemesen erősre sikerült, lássuk, mi lesz a helyzet idén.

 

November 5-én jelentették be az első három nevet, ezzel együtt elindult a jegyvásárlás is. Erős kezdés, ugyanis a 2015-ös VOLT fesztiválon ott lesz a legendás Motörhead, akik több, mint 30 éve nyomják a rock and rollt. De érkezik az  utóbbi időkben nagyon felkapott fiatal angol előadó, John Newman,  akiről először a remekül sikerült Feel the Love (Rudimental) kapcsán hallhattunk. Az elő körben említették még Lilly Wood-ot is, szintén a könnyedebb zenei vizekről.

 

Idén hetedik lemezével jelentkezett a chicagoi punk rock színtér jeles képviselője, a Rise Against. Európa turnéjuk során szerencsére útba ejtik kis hazánkat is. Szintén jó hír, hogy a metalcore-t játszó ausztrál Parkway Drive is, akik már több, mint 10 éve boldogítanak minket izgalmas metál-témáikkal. És végül, de nem utolsó sorban – micsoda meglepetés -, idén is megörvendeztet minket a Parov Stelar Band.

 

Amint megtudjuk a többi fellépőt, azonnal kiabálunk, addig több infó és jegy a VOLT honlapján.

 

DE

Kapcsolódó:

VOLT 2014 összefoglaló

VOLT 2014 – fejest ugrottunk / első nap

VOLT 2014 / még csak második nap…

VOLT 2014 / napsütés és péntek

VOLT 2013 – beszámoló

Queens of the Stone Age @ VOLT, Sopron, 2013.07.03.

Megosztom.

Comments are closed.