Archív

hami001

Sokat beszéltünk már arról, hogy szerintünk milyenek a tetoválások és a művészek, mi mit gondolunk a munkáikról, de még sosem kérdeztük őket, mi áll egy-egy minta hátterében. Ebben a sorozatban maguk a művészek mesélik el, mit szeretnek egy-egy tetoválásban. Ma Hami szemezget nektek kedvenc munkáiból a budapesti Tattoo Face-ből. Lessétek meg! ;)

 

Az első munkám egy kedves barátomnak készült. Örülök, hogy végre egy “teljes kart megkaptam” vízfestékes stílusban. Szakács a srác, innen a sok zöldség, gyümölcs és süti. :) Nem mellesleg ő az a személy, akire életem 4. tetoválását készítettem, és azóta is velem tetováltat, ami hihetetlenül megtisztelő.

 

weblogoroli

A következő egy női váll-mellkas. Ő is több dolog miatt áll közel a szívemhez. Egyik a minta; egyik oldalon francia buldog koponya virággal, másikon macskakoponya, szintén virággal. Nekünk is van 2 francia buldogunk és 3 macskánk. Abszolút élveztem. :) Ráadásul ő volt az első visszatérő francia vendégem, nagyon jó volt látni a szépen legyógyult tetoválást és megtisztelő, hogy ismét velem tetováltat.

 

weblogomellkasparis

A harmadik tetoválás egy színes zsiráf. A minta és a személy is közel áll hozzám. Jó volt ebben a stílusban tetoválni saját rajzot egy csupa szív ismerősre. :)

 

weblogo_(34)

A negyedik tetoválás egy rubik kockás kép, a 2014-es Tetoválók Éjszakájára tervezett mintám. Ezeket a vízfesték hatásúakat nem igazán szoktam előre megfesteni, többnyire freehand-ben rögtön teszem be a színeket. Itt viszont meg kellett festeni. A saját kezem és kockánk volt a minta. A 3. festmény volt, amelyik olyanra sikerült, amilyenre szerettem volna. Szerencsémre egy nagyon kedves srácot választottam, aki első tetkós volt, de szó nélkül viselte és nagy nagyon jó bőre volt.

 

weblogo_(65)

Az ötödik egy teljes kar. Kötve volt a kezem, mivel a 40%-a takarás. Nem a legnagyobb sikert aratott munkám, viszont nagyon közel áll hozzám. Ma már szebben csinálnám meg, főleg, ha nem kellene takarást beleépíteni. E munkám alatt rengeteget tanultam egy válogatott rögbis kerekes székes sráctól, aki idő közben barátunk lett.

 

weblogofarkaslaci

 

képek: Hami

Kapcsolódó:

Tetoválók Éjszakája 2014

még több TETOVÁLÁS itt

Megosztom.

Comments are closed.