Archív

Végre újra hallat magáról a Turbo, nem is akárhogy! Egy irgalmatlanul jó videót készítettek a tavaly megjelent Pentagram lemezen találtató Mercury c. dalhoz. (A lemezről itt írtunk). A klipet Vígh Dávid rendezte és vágta, az operatőri munkákat pedig az Autopilotból is ismert Kőrös ‘Köge’ Gergellyel közösen végezték. Nézzétek meg!

Vígh Dávid az index-nek így nyilatkozott a klipről: “Régóta szerettem volna egy olyan klipet a Turbónak, ahol főleg portékra koncentrálunk. A zenekarban mindenki igazi karakter és nem utolsó sorban óriási grimaszoló. Sajnos a forgatást meg kellett ismételni, mert az első anyag nagy része a másolásoknál elszállt. Bármennyire frusztráló volt a szitu, másodszor sokkal gördülékenyebben ment minden. A vágás során jöttem rá, hogy szükség lesz valós tempójú totálokra, úgyhogy újabb két hónap ment el arra, hogy leforgassuk a hiányzó snitteket. Imádunk reptereken zúzni. Jó levegő, napsütés, stenk. Az animációkra pedig nincs magyarázatom: higany, fény és kígyók témakörében dobtam össze őket. Pont annyira absztrakt lett, mint maga a dalszöveg. Viszont ne lepődjetek meg, ha valamelyik goabulin a kivetítőkön viszontlátjátok az animokat.”

A zenekar hamarosan újra az MR2 Akusztik vendége lesz, előtte nyilvános főpróbát tartanak a Muzikumban, ahol a Kaldera zenél előttük.

Nm

Kapcsolódó:

Pentagram – meghallgattuk az új TURBO lemezt

Még több Turbo itt!

Csendes gitárpengetés? – Kaldera és Grand Mexican Warlock akusztik @ Roham, 2015.01.30.

Hamarosan Autopilot a Rohamban!

NOW_2989

Megosztom.

Comments are closed.