Archív

Érdekes, elektronikus alapokon pörgő könnyed stíluselegyet mutatunk nektek: itt a Kloggs Outer Shell c. három dalos EP-je. Hallgassuk meg!

Marci és Peti 2012-ben kezdett együtt zenélni, két évvel később pedig Gerda csapódott melléjük szintizni az akkor basszeros helyett. Azóta hármasban nyomják az experimental-garage-pop-ot, teletűzdelve dance-punkos diszkóelemekkel, a széttorzított gitárral, és hátba vágva postrock-szerű, katartikus elszállásokkal.

„Vettem egy hangkártyát és egy piros játékmikrofonnal a pecómba vonultunk. Mivel sem a technikai sem a szakmai felkészültségünk nem üttöte meg a minimumot ezért 3 hónapig szoptunk ezzel a pár számmal. Legnagyobb segítségünk Hujber Áron volt, aki próbálta rendbeszedni az agyonreverbezett rossz minőségű hangmintáinkat. A végső mixet Fusz Mátyás masterelte meg.” – mesélte Peti.

A 2014-es Rakéta Fesztivál fellépői és a dunaújvárosi DUDIK fesztivál közönségkedvencei, legutóbb a Beat on theBrat-ben játszottak. Legközelebb a ten years before szervezésében április 23-án a Müsziben találkozhatunk velük. A koncertről infók itt: Ten years before I KLOGGS + NEA

Nm

Kapcsolódó:
Ten Years Before: Ivory, Real Lies @ Müszi, 2015.04.10.
Ten Years Before: The Pills, Hello Hurricane @ Müszi, 2015.03.26.
Ten Years Before #2 – Nyilas Reni & Ők, Patikadomb @ Müszi, 2015.02.26.
Ten Years Before #1 – Zanzinger, Zombori @ Müszi, 2015.02.12.

kloggs

Megosztom.

Comments are closed.