Archív

Egyre több izgalmas hír érkezik a nagyvilágból, lemezmegjelenések, koncertek, új videók. Összeszedtük nektek az április legizgalmasabb híreit elsősorban kintről, néhány itthoni highlight-tal megspékelve, nehogy valami izgalmasról lemaradjatok!

 

Kiadatlan Nirvana dal és Frances Bean Cobain az érkező dokumentumfilmről

Már csak néhány napot kell várni, és május 4-én az HBO bemutatja a Montagne of Heck c. dokufilmet Kurt Cobain életéről, ami merészen új megvilágításba helyezi a Nirvana legendás frontemberének életét. A film kapcsán Cobain lánya is nyilatkozott. Olvassátok el a teljes hírt…

 

Tame Impala – ‘Cause I’m a Man

Az áprilisi videók sorát 5-én az ausztrál Tame Impala nyitotta. A ‘Cause I’m a Man című dal az idén megjelenő Currents című, harmadik lemezük előfutára. A várható megjelenés dátumáról még nincs infó.

 

 

Szeptemberben jön az új Deftones lemez

Chino Moreno a BBC Radio 1-nak nyilatkozott az új lemez munkálatairól, és abba is beavatott, hogy egy jóval erőteljesebb lemez készül. Az egyenlőre cím nélküli korong Matt Hyde producerrel készül, várható megjelenése szeptember 25.

 

Editors – No Harm

Éppen a hónap közepén jelent meg a brit Editors új dala No Harm címmel, őszre új lemezt is terveznek, sorozatban az ötödiket. Cím és pontos megjelenés még nincs, cserébe egy hatalmas őszi Európa turnéra készülnek, aminek keretén belül decemberben klubkoncertet adnak nálunk is. Részletekért klikk ide!

 

 

Mother’s Cake – Gojira

A hónap legvégére két remek új dal is befutott még, kezdjük az osztrák Mother’s Cake-kel, akiket láttunk már a hajón a Grand Mexican Warlock előtt játszani. (A koncertről itt írtunk) Hamarosan újra jönnek, méghozzá a Fishing on Orfűre. Naná, hogy ott leszünk! Több FOO infó itt!

 

 

Muse – Dead Inside

Az idén 11 éves Muse hetedik lemeze van úton Drones címmel, amit várhatóan június 8-án fognak kiadni. Egy Psycho c. dal már kikerült márciusban, de ez végül B oldalas lett, és a hivatalos előfutár tegnap előtt a Dead Inside lett egy fantasztikus videóval.

 

 

Itthonról a legjobbak címszavakban

Elsöprő energiával, avagy Autopilot, The Royal Freak Out, SZ4P @ Roham, 2015.04.04.

Ten Years Before: Ivory, Real Lies @ Müszi, 2015.04.10.

Legyen még! – Wattican Punk Ballet és Jazzékiel lemezbemutató @ RoHAM, 2015.04.18.

Friss klip: Bin-Jip – Dinner with a Demon

A világ egyszerű szépsége Zsigmond Vilmos szemével

 

Kimaradt valami, ami szerinted fontos lenne?

Dobd be kommentben!

Megosztom.

Comments are closed.