Archív

kitekinto22

Termékeny volt a május, csak kapkodtuk a fejünket, annyi minden történt a nagyvilágban. Könnyed Mac DeMarco dal a készülő lemezről, új folk nóta a Mumford and Sons-tól, de van itt új Chemical Brothers, Manson videó, ASIWYFA album, és a végére egy kis Slash és Slayer is, szemezgessetek!

 

Mac DeMarco érdekes kis kanadai limonádé indie rock-ja/jangle pop-ja újra beüt. Augusztus 7-re várható negyedik stúdióalbuma Another One címmel, amiről itt egy előfutár, a The Way You’d Love Her – hallgassátok csak!

 

 

A folkos hangzásáról ismert brit Mumford and Sons gondolt egy merészet, és a mai napon megjelenő Wilder Mind című harmadik nagylemezével új irányt vett. A National zenekarból ismert Aaron Dessner társaságában egy New York-i garázsban rögzítették demóikat, és újra felfedezték maguknak a különböző vintage erősítők és gitárok világát.

 

 

Új klippel jelentkezett a The Chemical Brothers, és a videót nem más rendezte, mint a francia szürrealista rendezőzseni, Michel Gondry.A rendező legutóbbi filmjéről itt írtunk: Gondry szürrealista stop motion játszótere – Tajtékos napok

 

 

Marilyn Manson a The Mephistopheles Of Los Angeles c. dalhoz készített új videót, ami az év elején megjelent The Pale Emperor c. lemezén található. Kritikánkat itt olvashatjátok: „Tizenöt éve nem éreztem ilyen magabiztosságot” – Marilyn Manson: The Pale Emperor kritika

 

 

Május elején jelent meg az észak-ír matek/poszt-rock zenekar, az And So I Watch You From Afar negyedik stúdiólemeze Heirs címmel. A turné egyik állomása a budapesti Dürer Kert volt, ahol mi is megnéztük őket – felejthetetlen poszt-őrület! Itt írunk a buliról, nézzétek meg: Poszt-rock őrület és minifesztivál volt a Dürerben – 2015.05.21.

 

 

Új videó az Of Monsters and Mentől! A klipet izlandi Arni & Kinski rendezőpárossal és az ő csapatukkal készítették, aminek végeredménye ez a látványos videó. Második nagylemezük június 9-én jelenik meg Beneath My Skin címmel. Ti várjátok már?

 

 

Kijött nemrég egy Slayer videó, amin a csapat hivatalosan is bejelenti új lemezét. Ez a Repentless címet fogja viselni és szeptember 11-én lát majd napvilágot. Trash rajongók örülhetnek, már nem olyan sok van vissza!

 

 

Slash és csapata is kidobott egy videót az új album egyik daláról, a Beneath the Savage Sun-ról. A videó az elefántvadászat káros hatásaira tereli a figyelmet. Ne bántsátok szegény elefántokat!

 

Megosztom.

Comments are closed.