Archív

Itt a 2014-es EFOTT after movie, amiből nagyjából képet kaphatunk arról, mire számítsunk az idei, negyvenedik szülinapját ünneplő fesztiválon. A különbség talán csak a helyszín lesz, illetve a fesztivál mérete, amely idén jó eséllyel látogatócsúcsot dönt.

A szervezők közleménye így fogalmaz:

Minden eddiginél nagyobb az idei EFOTT iránti érdeklődés: a tavalyi eladáshoz képest idén már elővételben megduplázódott az eladott jegyek száma. Nem csoda, hogy óriási sebességgel kapkodnak a közel egy hetes nyaralással kecsegtető belépők után, hiszen idén július 14. és 19. között, a három évvel ezelőtt már bejáratott népszerű üdülőhelyen, a fővároshoz közeli Velencén rendezik meg a hallgatók legnagyobb országos buliját. A fesztiválozók száma az elmúlt években folyamatosan felfelé ívelt: 2012-ben 86.000, 2013-ban 88 ezren váltottak jegyet, a tavalyi, miskolctapolcai fesztivál pedig 91.000 bulizót vonzott. 2015-ben ennek a számnak a megdöntése érdekében még több színes programmal és egy fergeteges szülinapi show- val készülnek a szervezők.

A fesztiválhelyszín alapterületét az odalátogatók kényelme érdekében a 2012-es méretekhez képest 40%-kal megnövelték. Közel harminc hektáron, kibővített és stabilizált infrastruktúrával várja majd az EFOTT-team a fesztiválozókat. A számtalan zenei, kulturális, gasztronómiai és sportprogramot exkluzív, vízpart adta lehetőségek egészítik ki.

Hogy kicsit érezzük, milyen a hangulat, amikor a Velencei-tó partján romboljuk szét a májunkat, berakok egy, a 2012-es EFOTT-on készült videót is:

 

Amúgy a fesztiválra érdemes már kedden lenézni, mert a nyitónapon egy szülinapi show-t is tart a Ganxsta Zolee és a Kartel, ami lassan már két éve ünnepli a 20 éves jubileumot, na de kit érdekel ez. Erről a következőket mondta Döglégy:

„Már hosszú évek óta ott vagyunk minden EFOTT-on, ami még úgy is hatalmas buli, hogy a közönség nagy része egyidős a bandával – kezdte Zolee, majd elmondta idén egész évben szülinapot fognak ünnepelni. – A 20 éves jubileumhoz egy különleges lemez készült, amelyre 20 zenész barátunk dolgozta át kedvenc Kartel számát. Július 14-ére elhívtuk néhány vendégfellépőt, így velünk lesz például Majka, Saiid az Akkezdet Phiaiból és Columbo a Brainsből” – mondta Ganxsta, aki a nyitónapi fellépésen túl a fesztivál szülinapi show-ján is részt vesz majd a Punnany Massif oldalán.

Június 14-19-ig tehát EFOTT Velencén, a NOWmagazin ott lesz, gyertek ti is!

tsoree

Linkek:
EFOTT honlap
EFOTT Facebook

Kapcsolódó:
40 éves az EFOTT
Megvan a 2014-es EFOTT helyszíne
EFOTT 2013
Nyakunkon az EFOTT

Megosztom.

Comments are closed.