Archív

Ismét komótosan ballagva a kánikula felé, malacosan pirosra sülve próbáljuk felidézni a tegnap történteket.

Az EFOTT már napok óta dübörög, ezernyi kicsiny egyetemista szív egyszerre dobban Lovasi és Likó Marcell léleknedvesítő soraitól, de mi mégiscsak rendes zenét hallgatunk, tehát…

A Cadaveres-t régebb óta ismerve még mindig meg tud lepni, mennyire más, mint a kezdetekkor. Persze tagcserék után szokott ez így lenni, mégis a “jogfolytonosság” haloványnak tűnik. Nem rosszabb, csak nagyon más. A srácok megérdemeltek volna egy rendes hangosítást, ugyanis az egy színpaddal arrébb játszó Kiscsillag már-már elnyomta… Remélem FEZEN-en ismét látom őket.

NOW_3019

A Tankcsapdát nem nagyon emlegetjük hasábjainkon, de a tegnapi múltidéző koncert igazán megérdemelte a tömeget. A régi jó őszinte nóták. :) Bár az első két-három szám alatt Laci szeméből mélységes “fa**kivan” hangulat áradt, hamar rájött, hogy ha a saját kedvenc számait játssza, neki is jobb lesz a kedve. A közönségnek meg főleg.

NOW_3293

Közben a másik színpadon játszott a Watch My Dying, tűzzel, vassal, nádigitárral. Róluk mit írhatnék? Megálltam a hangfalak előtt, és azóta sem hallok.

NOW_3331

Levezetésnek egy pörgős Fish!, csak a rend kedvéért. Krisztián továbbra is első helyen szerepel a “legjobb hazai frontember” listámon. Meg volt cápát lóbáló lány is.

Képek és szöveg: Zsiga Pál

NOW_3490

Megosztom.

Comments are closed.