Archív

Néhány színpaddal és sátorral kevesebb, rockból és metálból annál több az idei FEZEN-en. – 1. nap

Kirándulós az idő, fesztiválozni éppen megfelelő. Már akinek nem ázik be a sátra. A természet nagy kegyesen csak hajnalban áztatta a jónépet, amikor úgyis alszanak.

Egy jó The Trousers mindig feldobja a bölcsészlányok napját, benéztünk mi is, a szokásos színvonalat hozzák még mindig, ősszel vadásszátok le a pesti koncertjeiket.

NOW_6052

A VL45 remek BBQ-metállal szórakoztatott minket, utána hova máshova mehettek volna vacsorázni, mint a Befaló Bill smokeréhez, amit ma jól le is tesztelek. A tegnap felrakott húsok mára értek be igazán ;)

NOW_6123

A fesztivál területe idén sem lett kisebb, viszont egy színpaddal kevesebbel kell beérnünk, az összes magyar metálbandát elrakták a FEZEN Csarnokba, a gyengédebb formációk pedig a Cabrio deszkáin próbálják bemutatni friss tehetségüket. A legnagyobb sátor helyén is csak egy fedetlen színpadot találunk, oda lett elpakolva a magyar popzene krémje, de mi nem nagyon járkálunk arra.

NOW_6308

Gus G-vel folytattuk a napot, a csávó nagy gitárvirtuóz még úgy is, hogy elhagyott gitárja helyett Zakk Wylde hangszerén játszott.

NOW_6219

A Black Label Society volt az est igazi fénypontja, kurvajól szólt, remek színpadi jelenetek, Dimebag emlékezés, és persze olyan tekerős gitárszolók hogy megáll az ember esze, ha csak nézi. Na meg a piros-fehér-zöld húrozású basszusgitár…

NOW_6368

A Judas Priest nem egy nagy kedvencem, de az élő legendákat mégiscsak megnézi az ember. Na meg motor a színpadon, kihagyhatatlan :) Az igazi angol heavy metal szerelmeseinek jó volt a tegnapi nap.

fotó: Zsiga Pál

Kapcsolódó:
Több cikk a THE TROUSERS-ről itt
Itt írtunk még a VL45-ről

NOW_6546

Megosztom.

Comments are closed.