Archív

Ahogy rövidülnek a nappalok és már nincs gatyarohasztó hőség, Budapestre is kezd visszatérni az élet. Vasárnap tartották másodszor az Erzsébet téri Piacok Napját, ahova mi is kinéztünk, és e héten vasárnap pedig újra nyit az Antik PLACC, ami minden vasárnap csábítja majd a retro, antik és dizájner mütyürökért rajongó kincsvadászokat.

A vasárnapi zsibi továbbra is az Anker’tben marad, ami az elmúlt évben már eddig is több száz kiállítónak adott helyet. Ez azonban nem szimpla régiségpiac, arra ott a klasszikus Ecseri. Nem titkolt céljuk, hogy egy kicsit újragondolják a múltból felbukkanó tárgyakat. Hogy még jobban lépést tartsanak a modern korral, ehhez hamarosan elindítanak egy portált is (antik.hu), amit a lehető legátfogóbb műkereskedelmi hirdetési oldalra terveznek. Ezzel közel egy időben Budapest egyik legzseniálisabb utcájában, a Pozsonyi út elején nyílik az AMIKOR Galéria, ahol a hét minden napján lehet majd bogarászni.

Kövessétek az Antik PLACC folyamatosan megújuló, őszi facebook eseményét, és az AMIKOR facebook oldalát, hogy semmiről ne maradjatok le!

Nm
képek az Antik PLACCtól

Kapcsolódó:
Belvárosi zsibvásár, avagy Piacok Napja 2.0
Még több PLACCC itt!
Göncmustra 1. – dizájnboltok a belvárosban
Göncmustra 2. – dizájnboltok a belvárosban

Megosztom.

Comments are closed.