Archív

lr1A mai napon, vagyis 27.-én jelenik meg a Leander Rising angol nyelvű albuma Európában. Digitális formában szinte minden országban elérhető lesz, a CD-ket pedig webshopokon keresztül vásárolhatják meg a külföldi rajongók.           A részletek –>


Mint Magyaroszágon, külföldön is lépésről lépésre haladnak a srácok. Első körben meghódítják Csehországot, majd a tervek szerint Lengyelország után Németország következik, showcase jellegű bulikkal. Eme nagy út segítségére fog szolgálni az európai megjelenés. A lemezen exkluzív tartalomként szerepel a Két világ közt című szám egy verziója, melyben Sharon den Adele, a Within Temptation énekesnője duettezik Leanderrel. A zenekar elmondása szerint ez hatalmas megtiszteltetés, Adele nem vette félvállról a feladatot, és szívvel-lélekkel tette oda a hangját.

 

Emellett sikerült beszervezni a Megadeth-es Chris Broderick-et egy akusztikusgitár-szólóra, ami már csak azért is nagy szó, mert amióta a Megadeth tagja, nem vállal semmi ilyesmit.
A zenekar nagyon büszke erre a változatra, mert mindkét művész nagyon sokat tett hozzá az eredetihez, “de hát ezt majd mindenki eldönti saját maga!” :)

 

A hódítás első állomása Prágában lesz, amit a cseh Spark magazin szervez a helyi Hard Rock Café-ba. Erre a december 17.-ei napra viszik a Pantera Tribute-ot is, hogy megmutassák, nem veszett még ki a metál kis hazánkban.

Megosztom.

Szólj hozzá