Archív

Aki még nem ismerné őket, a Stu33 eredetileg Máté István ‘Stu’ szólóprojektje volt, ám az elmúlt másfél év alatt a formáció egy igazi kreatív csapattá formálódott, most pedig megjelent egy remix verziója is a Pure and Free című bemutatkozó albumnak, amit itt, nálunk hallgathattok meg először!

Zenészeket kerestem, hogy kibonthassam a saját zenei világomat, de idő közben rájöttem, hogy zenekarra találtam. Egy olyan inspiratív közegre, ami nem gátolja az érzéseink zenei megtestesülését, inkább segít elmondani azt, ami belülről kiszakad.”– mesél a zenekar alakulásáról a dalszerző-gitáros, Stu.

Ennek az inspiratív közegnek az eredménye volt a Pure and Free lemez, ami erősen elnyerte a tetszésünket. Akkor azt írtuk, a legjobb hangulat egy laza vasárnap délutánhoz. A lemezbemutatón óriási hangulatot csináltak olyan vendégzenészekkel, mint Roy (Roy és Ádám) és Galambos Dorina (Mrs. Columbo). A frissen alakult zenekar itt azonban nem állt meg, és egy 4 számos remix lemezt készítettek első albumukból I THE-vel (Bense Richárd), aki már a koncerteken is keverte nekik az elektronikus betéteket. Júliusban a Kill Me remixe már meg is dobta a nyarat:

“A pure and free remux projekt a stu33 szerelmes pop-rock zenei világának és az én agresszív elektronikus tánczenei stílusomnak a kohéziója. Drum and bass, dubstep és electro house stílusjegyeiben készültek a remixek. Ez a négy dal indította be a fantáziámat, amikből partiképes bulizenét tudtam csinálni, ezenkívül ezeknek a daloknak az érzelemvilága állt hozzam legközelebb a Pure and Free lemezről. Mindig is szerettem keverni a mély drámai érzelmeket a modern vad, szenvedélyes elektronikus műfajokkal.” – mondta el Bense Richárd a mixekről.

Már maga a lemez is egy hangulatos anyag volt, jó alapanyagot adott a projekthez, hallgassátok meg:

Nm

Kapcsolódó:
Délutáni rockzene! – Stu33: Pure&Free
Friss klip: Stu33 – Kill me

2

Megosztom.

Comments are closed.