Archív

lc1

Először egy német Glamourban láttam meg ezt a nőszemélyt. Teljesen magába bolondított a (akkor még) szivárványszínű hajával, felsőnek álcázott melltartójával, nem beszélve a Szörnyella de Frászt idéző perdita mintás plüss szoknyáról és a felszakított neccharisnyáról. Az i-re pedig a pontot egy fűzős platformos konyhás néni cipővel tette fel. Remélem most mindenki elképzelte, hogyan is nézett ki egy valójában komolynak készült divatanyagban. És igen, még ennek ellenére is tetszett!

 

Nem igazán vagyok ezen darabok híve, sőt a neccharisnyától egyenesen kiráz a hideg, de valahogy ez az egész annyira jól össze volt rakva, hogy csak ámultam és bámultam rajta órákig. Olyan voltam, mint egy kisgyerek, és a Glamourral a kezemben zargattam mindenkit, aki csak 50 méteres közelemben volt, hogy nézd már ez mennyire jó, Istenem még soha nem láttam ennyire jó összeállítást, és, hogy én most totál beleestem. Mondanom sem kell, senkinek sem tetszett. Mert úgy istenigazából pont úgy nézett ki a csaj, mint egy lecsúszott drogos, aki „a krekkért bármit” alapon tengődik az utcán. Szóval, mondom, zseniális volt! :D

 

Laura Cherrygrove, vagy ahogyan emlegetni szokták még Miss Cherrygrove, becsületes szakmája tetováló művész. Egyszóval alkotó. Az én elképzelésem szerint legalábbis az. Bár nálam még működésben van a rózsaszín köd effektus.. A „székhelye” Berlinben van, ja, merthogy azt elfelejtettem mondani, hogy német. Viszont eredetileg Müllheimből származik. Imádja a Mötley Crüe-t, a nyolcvanas éveket, és a sztriptíztáncos cipőket. És nem, ő nem divatból nyomja a félig meddig elhanyagolt prostira hajazó stílust, ő valóban magának érzi ezt az egész világot.

 

laurac-lc3
Találkozhatsz vele a The Shit Shop nevezetű helyen, ahol a saját tetováló szalonját működteti. A Shit Shop egy nyolcvanas éveket idéző ruhákat áruló üzlet, és hogy a hangulat mindenképpen meglegyen, vásárlás mellett, még gyorsan magadra is varrathatsz valamit. Hát nem csodás!? Mondjuk mindenképpen eredeti!

 

Mandák Enikő
képek: theshitonline.com


Megosztom.

Szólj hozzá