Archív

Még nem szóltunk egy szót sem a Gutting Revue zenekarról, pedig egy jó ideje kiszúrtuk már őket. Igazából egy jó koncertet szerettünk volna vadászni, amit becsszó azért még pótolni fogunk, mert stílusukból fakadóan nagy valószínűséggel elég durva lehet élőben, amit művelnek. No, de addig is, nemrégiben jelentkeztek egy új, háromszámos kislemezzel, aminek a Szakállas nők nem léteznek címet adták. Milyen kedves cím! :)

Mostanában ránk járt a rúd, a tervezett pár napos stúdiómunka kezdetekor volt egy részeges lábtörésünk, egy felszakadt ujjunk, de egy fellépésre igyekezvén még a szerb határról is visszafordítottak, mert egyikünk iratait körözte az Interpol. Mindezek ellenére nem adjuk fel, az új anyag Dorozsmai Gergő (The Moog, Gustave Tiger) vezényletével elkészült. Hamarosan egy botrányosnak ígérkező animációs klippel is jelentkezünk, amit további képanyagok is követnek, valamint a zenekar eddigi három EP-jét is kiadjuk egy CD-n.” – mondta el a banda a megjelenés kapcsán.

A zenekartól már megismert jó punkos swing and roll stílust hozza az új három dal, és a szövegek is a maguk komoly komolytalanságában ott vannak a szeren, hallgatva a dalokat többször is felnevettem! Hallgassátok meg, megcsinálja a napotokat! Mellé ajánlom a korábbi kislemezeket is a banda SoundCloudján, a Tajgetosz kemping nagy kedvenc. ;)

12031524_979771858754089_7265064629545083199_o

Megosztom.

Comments are closed.