Archív

cloudd00A friss és zsenge CLOUD 9+-ról írtunk már nemrég, azóta meg is jelent az új klipjük Breath In címmel, tegnap este pedig a Dizzy Effort-ot vendégül látva csaptak egy hatalmas bulit a Dürerben.


Az elektronikus zenéknél általában egy kicsit félek a koncertektől, mert gyakran van benne gikszer. Láttam már Enter Shikarit is kritikán aluli koncertet csapatni, azt már a szar hangosításra sem lehetett kenni. De nem mellesleg nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen bulit csinál egy ennyire friss banda az ő úgynevezett rockstep-jükkel. Jót. Nem kicsit jót vagy „aha, jót”, hanem nagyon jót!

 

Legutóbbi találkozásunk óta kijött a Supernova mellé az akkor emlegetett új videó, úgyhogy már két egész számot ismertem tőlük – alaposan rákészültem a koncertre…
A bulit szerencsére a nagyterembe tették át, így senki nem kapott napszúrást a gyönyörű nyári időben. Erős csúszással kezdett a Dizzy Effort, és úgy lézengtek az emberek, nem volt tömve a hely. De mire eljött a Cloud 9+ ideje, komolyan meglepődtem, baromi sokan lettek. Elsősorban saját számokat toltak a srácok, és igen is van fantázia a zenéjükben, a dubstep nagyon megy most és ügyesen keverik a samplereket. Ábel rap betétei néhány helyen nem kellenének oda, de Zsolt nagyon jól énekel. A számok jól össze vannak rakva, kemények, táncolósak.
Annak ellenére, hogy a Breath In is egy húzós, slágeres nóta, még mindig a Supernova maradt mindenki kedvence, a közönség szinte követelte már a végére.

 

Egyszóval: ha jót akartok bulizni, mindenképpen nézzétek meg őket! Legközelebb a ZP-ben június 26-án játszanak.

DE
Képek: Zsiga Pál
facebook.com/cloud9plus

Kapcsolódó:
CLOUD 9+ interjú

 

cloudd-cloudd02
cloudd-cloudd01
cloudd-cloudd03
cloudd-cloudd04

Megosztom.

Szólj hozzá