Archív

Pár napja látott napvilágot a Baron Mantis zenekar első videója, amit a Patience című dalra forgattak a srácok. Végre Magyarországon is van ilyen Royal Bloodhoz hasonló dob-gitár banda, a duó zenéje pont ehhez hasonlít, a szó legjobb értelmében. 

A Patience videójában semmi nagy megfejtés nincs, egyszerű rock videó, csupán csak annyi, hogy a végén a fél ház kigyullad.

Nemrég jelent meg Lure című kislemezük is, úgyhogy nézzük meg ezt is egy kicsit. Első szám az On Track címet viseli. Klasszikus stoner/fuzz rock témákkal indít, s szépen viszi is tovább a sivatagi életérzést. A második a már fent említett klipes szám, rövid és tökös rock zene. Az Enter the Baron már egy kicsit poposabb lett, de még így is kurva király. Van benne egy kis teátrális hatás. Utána a Freight Train robog, és érkezik is vissza a jól lehangolt gitár. Utolsóként pedig a Riddle zárja le a kislemezt, itt egy kicsit a funky hangulat is szerepet játszik. Ha ilyen jó lesz a hamarosan megjelenő új nagylemezük is, akkor emelem kalapom és rajongó leszek. Hajrá!

ZsN

 

Megosztom.

Comments are closed.