Archív

stringsz00Szinte végtelennek tűnő hallgatás után végre újra koncertezett egyet a String Theory tegnap este.


Idő előtt érkeztem a Szimplába az ínycsiklandozó limonádékat szürcsölő turisták közé, de azért maradtam a jól bevált hideg, gyöngyöző sörnél. A srácok már pakoltak, Pali is megérkezett, aztán Szebényi Dani szórakoztatott minket, aki éppen Jim Morrisonként ébredt reggel. Közben azért elárulta, hogy új szám van készülőben. Aztán fejébe nyomta a szalmakalapot, rágyújtott egy fröccsre és felhergelte a szintit.
A beállásnál még úgy nézett ki, alig lesznek a bulin. Kezdéskor is még nagyon családias hangulat volt. A hangulat maradt, az emberek meg jöttek a jó zenére, úgyhogy a végére megtelt a kis „koncertterem”. Persze az első perctől ott volt a srác, aki eddig minden egyes bulin megjelent, mindig kalapban, és szokás szerint végig táncolt, mint egy szöcske.

 

stringszimpla-stringsz01
A koncert egyetlen rossz pontja a hangminőség, ami nem volt a legjobb, de ez nem számított. Bármennyire is furán szólt, zenélni nagyon tudnak, és ez volt az eddigi legelszállósabb, legelborultabb buli, zenei önkielégítés, ami irgalmatlanul bevonzotta a véletlenül arra kolbászoló embereket. Megtelt a hely, mindenki táncolgatott a maga módján, egyszerűen imádták őket!

 

Nagyon remélem, hogy a következő koncertig nem kell majd hónapokat várni, és minél hamarabb meghallgató lesz majd az új szám is, remélhetőleg videóval együtt! Köszönjük a tegnap estét!

 

Meg
Képek: Zsiga Pál

Kapcsolódó:
String Theory
Jozzy’s playlist track 2: String Theory – Delayed Hands
No Label Hungary
String Theory, Tegnapután, Palindrome, the Trousers és Ozone Mama, azaz egy átlagos péntek este

 

String Theory a facebookon: facebook.com/stringtheory

 

stringszimpla-stringsz02
stringszimpla-stringsz03
stringszimpla-stringsz05
stringszimpla-stringsz06

Megosztom.

Szólj hozzá