Archív

autopilotgozsdu00Ahogy a múltkori cikkben ígértük, elmentünk megnézni, mit is kezd magával a színpadon az Autopilot most megjelent kislemezük bemutatásának apropóján. Először is, a koncert 8-ra volt kiírva. Persze, mindenki késve kezd, de a bő egy órás csúszás indokolatlanul sok volt. Már erősen fontolgattam, hogy lelépek, de végül maradtam, és nagyon jól tettem.


Igen nagy hátránnyal indultak, morcos voltam, és ha már ennyit vártunk, valami egészen hanyatt vágó teljesítmény kellett ahhoz, hogy ne bánjam meg. De ez nem okozott gondot nekik! A nagyjából fél órás koncert minden pillanatát élveztük, valamit tudnak a srácok!
Az EP négy száma mellé játszottak még két új dalt is meg pár feldolgozást, a Foo Fighters Break Out-ja például nagyon jól állt nekik.

 

 

autopilotgmk-autopilot6
Marci a gitárral és Andi a dobokkal kicsit megszeppenten eltűntek a színpad sötétjében, de zeneileg mindhárman nagyon ott vannak. Semmi buziskodás, a maga egyszerűségében is technikás zene, nagyon bejönnek a gitár delay-ek és a hangzás úgy általában, ilyen Offspring-Foo Fighters-Blink vonal egy kis stoneres beütéssel, erősen 90-es évek, de nagyon jó, végre kicsit kilóg a mostani bandák közül!
Köge, az énekes nagyon jó frontember, tele van energiával, hasít, kommunikál a közönséggel, nincsenek béna átvezető szövegek. „Véremet adtam a buliért!” – mutat a fején pirosló sebre.
A saját dalok teljesen ott voltak, a két új szám is bejön. Az újak közül az egyiknek még nincs szövege, Keringő fantázianévvel fut egyelőre, de nagyon jó alapanyag, alig várom, hogy teljesen összerakva meghallgassam. Még mindig a Honey, My Devine a kedvencem, élőben is belemászik a fülbe rendesen.
Egyszóval, az Autopilot átment a teszten, élőben is jók! Hallgassátok őket, és ha lesz legközelebb, gyertek koncertre is bulizni egy jót! Srácok, sok sikert, csináljatok nekünk még sok-sok jó számot!

Décsy Eszter
képek: Zsiga Pál

Kapcsolódó:
A is for Autopilot

 

autopilotgmk-autopilot4
autopilotgmk-autopilot1
autopilotgmk-autopilot3
autopilotgmk-autopilot5

Megosztom.

Szólj hozzá