Archív

shs00Péntek este megint dübörgött a közvágóhídnál található R33. Stoner rock mini feszt volt a Stonerise Portál szervezésében.  A bálterem nagyságú térben nem tolongtak, de azért voltak emberek.  Ez a hely tökéletes ezeknek az underground buliknak.


Az estét némi késéssel az Urania nyitotta, barátságos, kis családi koncert hangulatában. Mint tudjuk, Magyarországon nemigen kezdődik koncert pontosan.  Azért a bemelegítésnek szánt banda nagyon szuper kis sivatag hangulatot varázsolt ide nekünk.

 

shaman-shs01
Az este második produkciója a Let the Cigar Die volt. Ahogy az énekes is mondta: „csak nyomokban tartalmaznak stonert, mint a Smack leves a földimogyorót”. Attól, hogy nem totál stoner volt, még nagyon jó kis bulit rittyentettek a színpadra, volt mozgás, fasza zene, nem kell semmi más egy jó kis koncerthez. A basszusgitáros srác érezte talán legjobban a muzsikát.
Olyan tíz óra magasságában kezdett a Burning Full Trotthle. A már megszokott szuper bulit nyomták le nekünk, gitáros szervezővel, Csabával. Ezúton kösz neki a buliért, igaz tetovált szerelő lányok nem voltak, de állat volt. Személy szerint imádom a zenéjüket. Odaraktak, egy sportkocsikkal, rockkal teli hangulatot.

 

shaman-shs02
Az est főműsora a svéd Molior Superum nevű zenekar volt. Bevallom addig még soha nem is hallottam róluk, szóval az esélytelenek nyugalmával vártam őket. Kicsit megkéstek a határon, de a műsor időben elkezdődött, és hozták is a szintet. Igazi ős stonert nyomtak, de olyan svéd módira. Az énekes kicsit hasonlít Ozzyra, csak parasztosabb hangja van. De a koncert fenomenális volt, nagyon tetszett. Még egy közös fotó erejéig is ott maradtak, aztán irány a kisbusz, és tovább a turnéra.
Levezetőnek a Head for the Sun volt, már elég későn. Az énekesük mintha már kissé nem lett volna józan, de a buli attól még szuper volt.
Hát így ért véget a péntek esti műsor, nagyon jó volt. A hely elég romkocsma hangulatú, de tökéletesen kulturált árakkal. Érdemes máskor is benézni.

NoRbi
Képek: Dörgő Zsuzsi

 

shaman-shs03

Megosztom.

Szólj hozzá