Archív

supkob00

Supernem, akusztikusan. Elképzelésem se volt milyen lesz, de azt tudtam, hogy rossz semmiképpen se, úgyhogy nem volt kérdés, megyünk-e. Tegnap érkezett Allan barátom Skóciából, hogy iparvárosokat vonatozzon körbe és természetesen koccintsunk néhányat a régi szép időkre, amikor ugyanezt tettük Londonban. Csak akkor még nem pörgött az úgynevezett tudományos fantasztikus pop. Hát, tegnap megmutattam neki, milyen is ez.


supkob-supkob02
Mikor Allannal megérkeztünk a srácok már ott voltak. Ր nézelődött, tetszett neki a hely, aztán észbe kapott, hogy inni is kéne valamit. Hoztam gyorsan két sört, elé raktam, leültem és végignéztem, ahogy három korty alatt eltűnik benne. Igen, elfelejtettem, hogy tud inni.
Röviden felvázoltam neki a Supernem lényegét, hogy nagyjából tudja, mire számítson. Aztán vártuk a kezdést.

 

supkob-supkob03
A srácok belecsaptak a húrokba, az RTQ vonósnégyessel a háttérben. Miután sikerült kiküszöbölni néhány kezdeti hangosítási problémát már szépen is szólt minden. Az elején egy kicsit túl laza volt ez az akusztikus dolog, valahogy mindig vártam, hogy jön a rock and roll, de aztán csak felpörgött a buli. Olyannyira, hogy Allen is végigtáncolta az egészet hatalmas vigyorral, pedig egy büdös kukkot nem érthetett belőle. Supernem szövegeket angolra fordítani pedig komoly kihívást jelent, nem is igazán erőltettük.

 

supkob-supkob04

Nagyon jól pakolták össze a dalokat, és komolyan jól állt nekik az akusztikus forma! Igazán különleges egy koncert volt, nagyon hangulatos környezetben. Kicsit családias volt, jöhettek volna picit többen is, de legalább több jutott nekünk a zenéből és a látványból. Egyszerűen minden pontosan a helyén volt!
Aki nem jött, magára vessen!

DE
Képek: Zsiga Pál

Kapcsolódó:
Supernem – Irány a Parkba be! – 2013.05.10.
Bohemian Betyars akusztik @ Kobuci Kert, 2013. 07. 16.
Pannónia Fesztivál 2013 – Beszámoló
VOLT 2013

supkob-supkob05
supkob-supkob06

Megosztom.

Szólj hozzá