Archív

nolabela38Örömmel ajánlunk egy minden bizonnyal felejthetetlen No Label bulit szeptember 18-ra, a már összeszokott hármas, a String Theory, a Tegnapután és a Grabanc játszik majd az A38-on.


Nem is szaporítanám a szót, inkább gyertek el, hallgassátok meg őket.

 

 

String Theory
Energia, kísérletezés, egyedi zene- és koncertélmény. A zenei biodiverzitás kitűnő példája. Írni róluk olyan, mint a szexről beszélni – lehet, de minek? Hallani kell…

 

 

Tegnapután
A csapat zenei stílushatárokat feszegető produkciója széles spektrumot ölel fel: a világzenei elemekkel feldobott trip-rocktól a progmetál elemekkel durvított disco-popig a modern rockzene számos irányzatát felvonultatja. Egyéni szintézissé összeálló zenéjük legfőbb eleme a nyitottság és a játékosság. A stílusok közötti utazás során a Tegnapután átjárókat keres, és nyit meg a világok között, amelyhez lírai mélységű szövegek szolgáltatják az idegenvezetést.

 

 

Grabanc
A hat kitűnő zenész 2006 óta tolja a sallangmentes, húzós rockalapokon nyugvó, elektronikával savazott zenéjét. Tudatosan nem követnek egyetlen zenei irányzatot vagy trendet sem, de rengeteg hatás felfedezhető a zenéjükben: rock, funk, jazz, breakbeat, drum and bass, goa, pszichedélia, népzene, stb.
Mindig arra törekszenek, hogy 100 százalékot nyújtsanak a színpadon: nem csak eljátsszák a dalokat, hanem felrázzák velük még a legfásultabb hallgatót is. Az együttes lendülete, jókedve így átragad a közönségre is, egy nem mindennapi közösségi élményt kreálva: együtt táncol, ugrál a banda és a közönség.

 

Találkozzunk szeptember 18-án az A38-on. A beugró elővételben 1000Ft, helyszínen 1200Ft.
Az esemény a facebookon itt.

 

Kapcsolódó:
String Theory
No Label Hungary
A No Label Hungary bemutatja: Broad Spectrum Revolution a Muzikumban
String Theory @ Szimpla, 2013.07.25.

Megosztom.

Szólj hozzá